Η κουζίνα του εστιατορίου Ikkatei Tabiji έχει αυτό το πιάτο πάντα στο μενού αφού λατρεύει να φέρνει στη ζωή το καλαμάρι που…χορεύει!

Πώς γίνεται αυτό; To σώμα του αντιδρά στο χλωριούχο νάτριο, ή το αλάτι ή στη σως σόγιας. Το πρόσφατα νεκρό καλαμάρι μπορεί να στερείται το κεφάλι του μιας και του το κόβουν, αλλά τα μυϊκά του κύτταρα παραμένουν άθικτα!

5 προορισμοί εξωτερικού από €48!

Το συγκεκριμένο Γιαπωνέζικο έδεσμα είναι γνωστό ως “odori-don” ή “το καλαμάρι που χορεύει” δημιουργώντας την ανατριχιαστική ψευδαίσθηση πως το καλαμάρι ζωντανεύει.

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ