Γαλαξίδι, Σπέτσες αλλά και Ευρυτανία - Τρία σημεία για πανέμορφα Σαββατοκύριακα!

Ψάξαμε, ταξιδέψαμε, μείναμε, είδαμε και σας προτείνουμε!
Τρία μοναδικά σημεία, κοντά στην Αθήνα για μοναδικά και πανέμορφα Σαββατοκύριακα.
Γαλαξίδι, Σπέτσες, Ευρυτανία!!!

Γαλαξίδι

Αποτελεί σίγουρα έναν από τους πιο δηµοφιλείς προορισµούς για τους weekenders και µάλιστα κάθε εποχή του χρόνου.

Σε απόσταση σχεδόν 2,5 ωρών από την Αθήνα, η γραφική αυτή παραθαλάσσια πόλη µε τη νησιώτικη ατµόσφαιρα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα µε την πλούσια ναυτική ιστορία της, τις φυσικές οµορφιές αλλά τα πολυσύχναστα στέκια της!

Διαβάστε ακόμα: Γκάφα ολικής: Δείτε τι ξέχασε να κάνει γνωστή αεροπορική εταιρεία

Σπέτσες

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν θέλουν ούτε τον χειµώνα να αποχωριστούν τη θάλασσα, ιδανική επιλογή κοντά στην Αθήνα είναι οι Σπέτσες.

Το πανέµορφο, ιστορικό αλλά και κοσµοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού θα σας εξασφαλίσει ένα αξέχαστο τριήµερο! Από τη διαµονή και το φαγητό µέχρι την πληθώρα δραστηριοτήτων, οι Σπέτσες ξέρουν να… κερδίζουν θαυµαστές για µια ζωή!

Must do: Εκτός των καθιερωµένων, αυτήν τη φορά κάντε µαγευτικές διαδροµές µε ποδήλατο…

Απολαύστε τις βόλτες σας µέσω ενός πλακόστρωτου δρόµου µήκους 26 χλµ. µε θέα στον Αργοσαρωνικό και τις υπέροχες ακτές του νησιού!

Διαβα΄στε ακόμα: 3+1 λόγοι για να επισκεφτείτε το ΜΑΓΙΚΟ Μπανγκόκ

Οι πιο τολµηροί µπορούν να δοκιµάσουν τις δυνάµεις τους και σε δεκάδες off-road µονοπάτια διαφόρων βαθµών δυσκολίας!

Μια από τις διαδροµές αυτές περνάει κατά µήκος της κορυφογραµµής του νησιού προσφέροντας εξαιρετική θέα…

Ευρυτανία

Ο απόλυτος προορισµός των 4 εποχών «στεφανωµένος» από τις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Βελουχίου επιφυλάσσει αµέτρητες αφορµές για ένα ή περισσότερα weekends!

Τόσο το Καρπενήσι όσο και τα κουκλίστικα και γραφικά χωριά ολόκληρου του νοµού αποτελούν το καθένα ξεχωριστά λόγο για απόδραση, ενώ το εκπληκτικό αλπικό κάλλος που τα περιβάλλει δεν µοιάζει µε κανένα!

Από τους Κορυσχάδες και το Βουτύρο µέχρι το Μικρό και Μεγάλο Χωριό και από τα Φιδάκια και το Κρίκελλο µέχρι τον Προυσό, όποιο και να διαλέξετε για τη διαµονή σας, το σίγουρο είναι ότι θα τα εξερευνήσετε όλα σε ένα µοναδικό οδοιπορικό που όµοιό του δεν έχετε ξαναζήσει!

Must do: Μη φύγετε αν δεν κάνετε µια επίσκεψη στην περίφηµη Ιερά Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας στη σκιά του χωριού Προυσός που µοιάζει να κρέµεται από τον γκρεµό στις νοτιοδυτικές παρυφές του όρους Καλιακούδα! Εκτός από την υπέροχη διαδροµή, µέχρι να φτάσετε θα σας εντυπωσιάσει και η υποβλητική ατµόσφαιρα της Μονής που φιλοξενεί τη θαυµατουργή εικόνα της Παναγίας, έργο του ευαγγελιστή Λουκά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ