Το Ιcons Travellers Δεκεμβρίου κυκλοφορεί και μας ταξιδεύει και αυτό το μήνα στα καλύτερα σε Ελλάδα και εξωτερικό!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Η αρχισυντάκτρια του Icons Travellers, Κατερίνα Φωτοπούλου ταξιδεύει στις so hot right now Βαρσοβία και Κρακοβία και μας προτείνει τον πιο ανερχόμενο low budget ευρωπαϊκό προορισμό που καταρρίπτει κάθε κλισέ και γίνεται η απόλυτη έκπληξη για κάθε ταξιδιώτη!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Το ταξίδι της στη χώρα των θαυμάτων, τη Σιγκαπούρη, μας αποκαλύπτει η διευθύντρια σύνταξης του Icons Travellers, Τίτη Βελοπούλου και μοιράζεται μαζί μας όλα της τα μυστικά για έναν προορισμό-εμπειρία ζωής!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Φεύγουμε για Χριστούγεννα στη Βιέννη και τη ζούμε low budget με τα πιο έξυπνα tips παρέα με τις κάρτες Diners Club! Γιατί το ταξίδι δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Ζούμε 48 αξέχαστες ώρες στο γοητευτικό Εδιμβούργο και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει κι εσάς το αγαπημένο σας weekend!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Εντός των τειχών βάζουμε πλώρη για τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο ελληνικό προορισμό! Η Κατερίνα Ρίγκου μας μυεί στην φιλοσοφία και την ομορφιά των Τρικάλων!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Μετέωρα και Καλαμπάκα μας αποκαλύπτονται στις σελίδες του νέου τεύχους για μια απόδραση μεταξύ ουρανού και γης!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Οργανώνουμε την τέλεια γιορτινή απόδραση στην Ευρυτανία, στο απόλυτο αλπικό τοπίο της Ελλάδας!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Μοιραζόμαστε μαζί σας τις κορυφαίες διευθύνσεις της Αράχωβας για να μην περπατάτε στα τυφλά!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Φεύγουμε για ένα μοναδικό weekend στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα family resorts για μοναδικές χειμερινές αποδράσεις με όλη την οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα περισσότερες ιδέες για ταξίδι στο Icons Travellers που κυκλοφορεί!

Ακολουθήστε το Icons Travellers στο Facebook και το Instagram!

ΤΕΥΧΟΣ 138 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ