Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair - προσφορά αστραπή: Πτήσεις από €12,99

Ryanair – προσφορά αστραπή: Πτήσεις από €12,99

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια σούπερ προσφορά που ισχύει μέχρι και αύριο ακόμα και αφορά σε πτήσεις από 12,99€ σε επιλεγμένους προορισμούς.

Αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και αύριο 17/05/2024 για πτήσεις από 12,99€ και απολαύστε ταξίδια από σήμερα και για τον υπόλοιπο Μάιο (μέχρι και 31/05/ 2024).

- Advertisement -
Ryanair

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα ταξίδι μέχρι το υπόλοιπο διάστημα του μήνα με πτήσεις από 12,99€ αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και τις ημερομηνίες να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και αύριο τα μεσάνυχτα 17/05/2024 για ταξίδι μέχρι και 31/05/24

Δείτε ενδεικτικά:

Ryanair

Εμείς κάναμε κάποιες σχετικές αναζητήσεις για να δούμε πόσο θα κοστίσει ένα ταξίδι σε κάποιον από τους προορισμούς της προσφοράς. Η αλήθεια είναι ότι αν κλείσετε εισιτήριο από Αθήνα one way οι τιμές είναι όπως φαίνονται στον πίνακα παραπάνω, από 14,13€ δηλαδή εξαιρετικά συμφέρουσες. Ωστόσο, αυτό αλλάζει αν κλείσετε εισιτήριο με επιστροφή που είναι και το πιθανότερο.

Σε μια ενδεικτική αναζήτηση πχ για την Πάφο, βρήκαμε την τιμή της προσφοράς από Αθήνα για Πάφο με €14 στις 28/05/24.

ryanair προσφορά

Αντίστοιχα για την επιστροφή, Πάφος – Αθήνα, το πιο οικονομικό που βρήκαμε είναι στις 2 Ιουνίου , που κοστίζει 31€ και στις 4 Ιουνίου που κοστίζει μόλις 27€, όπως θα δείτε και στον πίνακα παρακάτω. Σύνολο δηλαδή αν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες βολέυουν, το εισιτήριο με επιστροφή θα σας κοστίσει μόλις €44,98 ή ακόμα καλύτερα €41. Ωστόσο, οι τιμές για εισιτήριο επιστροφής σε άλλες ημερομηνίες μπορεί να είναι πολύ ακριβότερες (ενδεικτικά την 1 Ιουνίου είναι €167), οπότε για να βρείτε οικονομικά εισιτήρια πρέπει οι ημερομηνίες σας να είναι ευέλικτες.

προσφορά Ryanair

Ταξιδέψτε Αθήνα – Σαντορίνη με επιστροφή μόλις €30!

Σε μια δεύτερη αναζήτηση για ταξίδι εντός συνόρων αυτή τη φορά, στη δημοφιλή Σαντορίνη, όπως θα δείτε στους πίνακες παρακάτω της προσφοράς θα βρείτε πολύ οικονομικά εισιτήρια για να ταξιδέψτε από την Αθήνα στη Σαντορίνη. Ενδεικτικά αν πετάξετε στις 29/05 το εισιτήριο Αθήνα – Σαντορίνη θα σας κοστίσει μόλις €15!

Αθήνα - Σαντορίνη Ryanair

Αντίστοιχα μπορείτε να βρείτε και πολύ οικονομική πτήση επιστροφής, αν βολεύουν οι ημερομηνίες. Ενδεικτικά όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, αν πετάξετε από Σαντορίνη για Αθήνα στις 04/06 το εισιτήριο κοστίζει επίσης 15€! Δηλαδή μπορείτε να πετάξετε από την Αθήνα για Σαντορίνη με επιστροφή μόλις με €30!

Σαντορίνη - Αθήνα   Ryanair

Καταλήγοντας, είναι σημαντικό ότι για να πετύχετε αυτές τις τιμές προσφοράς πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες ημερομηνίες. Εδώ μπορείτε να δείτε περαιτέρω λεπτομέρειες της προσφοράς για τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε ή και να κάνετε την κράτησή σας.

**Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,287LikesΚάντε Like
88,440 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ