Τελευταία, εκτός από τα δεκάδες μαγαζιά που υπάρχουν ήδη στην περιοχή του Ψυρρή, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται νέες προτάσεις διαμονής, όπως το 18Micon, το Andronis Athens, αλλά και το heart of Athens.

 

athens lodgeKαι οι αφίξεις δεν σταματoύν εδώ! Την λίστα έρχεται να συμπληρώσει το νεοσύστατο Athens Lodge, το οποίο σε λίγες μέρες θα κάνει το debuto του στην καρδιά της Αθήνας!

 

Δείτε 4 από τα πιο ντιζαινάτα boutique hotels για το 2017 και θα θέλετε να κάνετε τώρα chek in!

Πλησίον της οδού Ερμού και 200 μέτρα από την υπαίθρια αγορά της πλατείας στο Μοναστηράκι, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία του ξενοδοχείου.

athens lodge

Με θέα την Ακρόπολη, το νέο αυτό κόσμημα της πόλης συνδυάζει το μοντέρνο design, με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.

athens lodge

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει 17 δωμάτια 5 τύπων, από 22 έως 40 τ.μ, ενώ ορισμένα θα “κοιτούν” τον επονομαζόμενο “ιερό βράχο”. Εκτός από τα εστιατόρια και roof garden θα διαθέτει πολυτελές σπα για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Bike Friendly Hotels: H νέα τάση ήρθε και στην Ελλάδα και η Τίτη Βελοπούλου είναι η Πρέσβειρά τους!

athens lodge

Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτιά του, εγγυώνται μια ευχάριστη και άνετη διαμονή ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

athens lodge

Τιμή: Από €110
Info: Καραΐσκάκη 19, Μοναστηράκι, Αθήνα, Τ. 215 560 5256

Τα 5 κορυφαία activity hotels, για να είσαι σε φόρμα ακόμα και στις διακοπές σου! (Photos)

athens lodge

Πληροφορίες απ’τη booking

Το Athens Lodge βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση 100μ. από την εμπορική περιοχή της οδού Ερμού. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί εστιατόριο.

athens lodge

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένα έχουν καθιστικό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Περιλαμβάνουν επίσης βραστήρα και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Διατίθενται ακόμη μπουρνούζια και παντόφλες, για μεγαλύτερη άνεση.

athens lodge

Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος.
Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το Athens Lodge απέχει 200μ. από την υπαίθρια αγορά και την πλατεία Μοναστηρακίου. Το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το πλησιέστερο και βρίσκεται 20χλμ. μακριά από το Athens Lodge.

Σε αυτά τα 5 boutique hotels, η διαμονή σου θα γίνει εμπειρία που θα τη διηγείσαι για μια ζωή (Photos)

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ