ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ! Επισκεφτείτε τα 4 πανέμορφα χωριά της Αρκαδίας

Είναι πανέμορφα, χαρίζοντας στον ταξιδιώτη μοναδικές εμπιερίες.
Τοπία και ατμόσφαιρα που σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματα της καθημερινότητά σου!

Δημητσάνα

Ορµητήριο για τους λάτρεις των water sports αλλά και ένα «ζωντανό» µουσείο, η Δηµητσάνα «αγναντεύει» από ψηλά το φαράγγι του Λούσιου! Ο διατηρητέος οικισµός µε τα πετρόκτιστα αρχοντικά τραβά τα βλέµµατα, ενώ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο in χειµερινούς προορισµούς µε πληθώρα ξενώνων, cozy cafes και ταβερνάκια!

Διαβάστε ακόμα: Σε απόσταση 180χλμ από την Αθήνα- Γνωρίστε το μαγικό χωριό που θυμίζει νησί!!!

Στεμνίτσα

Υψώνει περήφανα το ανάστηµά της σε υψόµετρο 1.000 µ. ανάµεσα στα έλατα και είναι γνωστή για τους αργυροχρυσοχόους και την περίφηµη σχολή της! Εδώ θα θαυµάσετε τα αρχοντικά-δείγµατα της γορτυνιακής αρχιτεκτονικής, ενώ η ζωή συγκεντρώνεται γύρω από την πλατεία όπου δεσπόζει το καµπαναριό του Αγίου Γεωργίου!

Ελληνικό

Ήσυχο χωριουδάκι, µόλις 3 χλµ. από τη Στεµνίτσα, ορµητήριο όσων επιδίδονται σε δραστηριότητες στον Λούσιο, λόγω της κοντινής του απόστασης. Το βλέµµα έλκει το πέτρινο σχολείο του 1932 που δεσπόζει στην πλακόστρωτη πλατεία! Εκεί χτυπά άλλωστε και η καρδιά του χωριού µε τις ταβερνούλες και τα καφενεδάκια!

Διαβάστε ακόμα: Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η λίμνη που θυμίζει ΑΛΠΕΙΣ!!! Επισκεφτείτε την!!!

Καρύταινα

Στεφανωµένος µε το φράγκικο κάστρο του 13ου αι., κτίσµατα φράγκικης και βυζαντινής αρχιτεκτονικής που µοιάζουν γαντζωµένα στην απότοµη πλαγιά και το πέτρινο πεντάτοξο γεφύρι του Αλφειού στα πόδια του, ο βράχος της Καρύταινας κερδίζει κάθε ταξιδιώτη! Ο χαρακτηρισµένος παραδοσιακός οικισµός θα σας γοητεύσει µεµιάς!

Λαγκάδια

Με γραφικά δροµάκια, λιθόκτιστα σπίτια και µαγευτική θέα τα Λαγκάδια, αµφιθεατρικά χτισµένα σε µια πλαγιά του Μαινάλου, έχουν µπει δυναµικά στη χειµερινή µας ατζέντα! Ένα… πέτρινο κοµψοτέχνηµα µε τρεχούµενα νερά, ανάµεσα σε καρυδιές και πλατάνια, ξεχωρίζει για την οµορφιά του και τις αξιόλογες προτάσεις για τους weekenders!

ΠΗΓΗ: icons travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ