ΞΕΦΡΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ- 6+1 για την απόλυτη διασκέδαση

Τα σοκάκια της Μυκόνου ποτέ δεν αδειάζουν γιατί πάντα θα υπάρχουν αυτές οι πιάτσες να κρατούν τον παλµό της µυκονιάτικης διασκέδασης…

Μικρή Βενετία
the scenic spot

Κλασικό σηµείο συνάντησης όχι µόνο για το καθιερωµένο sunset ritual στα δηµοφιλή του cocktail bars, αλλά και για ξέφρενες νύχτες δίπλα στη θάλασσα…

Caprice
since 1984

Ένα µυθικό όνοµα άρρηκτα συνδεδεµένο µε το µυκονιάτικο nightlife που κατέχει τη συνταγή της επιτυχίας για ξέφρενα βράδια. Καθηµερινά από τις 18:30.

Negrita Mykonos

Nέα άφιξη στη Μικρή Βενετία! Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και άραγμα, όμως στο peak του βρίσκεται από το απόγευμα και μετά… Με φόντο ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και socializing ατμόσφαιρα θα απολαύσετε ένα signature cocktail, ενώ περνώντας η ώρα τα vibes ανεβαίνουν και υπόσχεται μια εξαίσια nightlife εμπειρία με latin ατμόσφαιρα! Καθημερινά από τις 10:00.

Τρία Πηγάδια
the glam hangout

Με φυσικό decor τα… τρία πηγάδια, αυτή η µικρή περαντζάδα θεωρείται από τα κλασικά meeting points στη Χώρα για το glamorous crowd που δίνει το «παρών» σε θρυλικά µαγαζιά όπως τα Άστρα, που εδώ και 35 χρόνια ξεχωρίζει µε την ατµόσφαιρα, το design του, τα cocktails και τις µουσικές επιλογές του, αλλά και το all day Βοmbonniere μέλος των Bonbonniere (µε έδρα το Mayfair) που το βράδυ µετατρέπεται σε ένα privé club με premium ποτά, ναργιλέδες και αιθέριες παρουσίες…

MATOGIANNI
the place to see and to be seen

Το κυκλοφορικό… κοµφούζιο σε αυτό το κοσµοπολίτικο σοκάκι ξεκινάει από το Queen… Η upper scale clientele πληµµυρίζει το στενό πέρασµα δίπλα, απολαµβάνοντας champagne cocktails και cosmopolitan ατµόσφαιρα… Λίγο πιο πέρα το… «Χρυσό Τρίγωνο»!

Εξαιτίας της προνοµιακής του θέσης για celebrity watching στην πιο λαµπερή περαντζάδα, για να το διασχίσεις θα χρειαστεί να ανοίξεις δρόµο ανάµεσα στο ζωηρό crowd που κατακλύζει σκαλάκια και πεζούλια, σε ρόλο «αυτοσχέδιων» stands.

Εκεί µας καλωσορίζει το Passo Doble µε ιδιαίτερες µουσικές, απέναντι το Cosi µε ελληνικά, την ώρα που πολλοί αρκούνται στο να κάθονται όρθιοι καταµεσής στο καλντερίµι, έξω από το Άρωµα! Λίγα µέτρα πιο πέρα, οι undercover αυλές του Ιnterni, του Ling Ling by Hakkasan και του ολοκαίνουριου Αrtisanal υπόσχονται post dinner parties µακριά από τα… φλας!

Cinderella

To αγαπημένο disco club του Κολωνακίου φέτος έριξε πλώρη ακριβώς δίπλα στο Nikkei, για να ξεσηκώσει στους ρυθμούς του τους clubbers της Μυκόνου με φόντο ένα mykonian σκηνικό με disco balls φώτα και παρείστικες γωνιές μέσα και έξω στην αυλή του με θέα την περαντζάδα της Αγίας Κυριακής. Καθημερινά από τις 23:00)

 

Γιαλός
after hours

Και µπορεί κλασικά ο Γιαλός να µονοπωλούσε το ενδιαφέρον µόνο το πρωί, πλέον ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις για non stop clubbing. Άλλωστε, εκεί συναντάµε το club Guzel, αλλά και τo dance club Madon!

Όσο για τους λάτρεις των ελληνικών, όλοι δίνουν after hours ραντεβού στο ιστορικό Thalami bar (το πρώτο bar που άνοιξε στο νησί) κάτω από το Δηµαρχείο με τον χώρο του να γεμίζει ασφυχτικά after hours…

Το δικό του κοινό έχει και το Moni Club, ένα world class nightclub µε international crowd και high end υπηρεσίες που το καθιστούν ένα από τα «want to be there» στέκια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ