1000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα

Πώς θα σας φαινόταν κάνατε ένα…ξεχωριστό ταξίδι; Θα πληρώνατε 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα; Το καλοκαίρι του 2020 Virgin Galactic στοχεύει να εγκαινιάσει την υπηρεσία διαστημικού τουρισμού κι όσο πλησιάζει αυτή η στιγμή, το ενδιαφέρον του κόσμου για μια θέση στο διαστημόπλοιο έχει εκτοξευθεί.

Μόνο τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες έχουν γίνει σχεδόν 8000 ηλεκτρονικές κρατήσεις από ανθρώπους που θα πλήρωναν 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα. Η τιμή αφορά μόνο την κράτηση της θέσης στο διαστημόπλοιο. Φυσικά, εκτός από την κράτηση της θέσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρώσουν και το αντίτιμο για το εισιτήριο.

Η Airbnb ανακοίνωσε το νέο τρόπο να ταξιδέψει κάποιος… μέσα από online εμπειρίες!

Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε την τελευταία της πρωτοβουλία με τίτλο One Small Step. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να κλείσουν θέση πληρώνοντας 1.000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα, όταν υπάρξουν νέες θέσεις διαθέσιμες.

Η Virgin Galactic χρεώνει 1000 δολάρια για μια πτήση στο διάστημα
Η εταιρεία έχει βάλει στόχο το καλοκαίρι του 2020 για να λανσάρει το πρόγραμμα διαστημικού τουρισμού

Η συνεχής ζήτηση θέσεων από όλο τον κόσμο έχει ενθαρρύνει την εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο Virgin, να συνεχίσει αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία. Το One Small Step έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις της εταιρείας. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που έχει ενθουσιάσει χιλιάδες ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα:  Μωβ μέδουσα: Μετά το Αιγαίο ίσως εμφανιστεί και στο Ιόνιο - Μεγάλη έξαρση στις ελληνικές θάλασσες

Το περίεργο ξενοδοχείο Χόμπιτ εμπνευσμένο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλες οι λεπτομέρειες για το One Small Step, όπως το κόστος και οι ημερομηνία που θα ξεκινήσουν και πάλι οι πωλήσεις. Την τελευταία φορά η τιμή των εισιτηρίων άγγιζε τα 250 δολάρια, ενώ αναμένεται να αυξηθεί όταν ανοίξει το σύστημα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρουν ότι επιθυμούν να μειωθεί το κόστος ώστε το ταξίδι στο διάστημα είναι προσβάσιμο σε περισσότερο κόσμο.

Προς το παρόν, όσοι μπορούν να πληρώσουν το κόστος για μια πτήση με το One Small Step θα λάβουν πρώτοι ενημέρωση για τις νέες θέσεις, προκειμένου να κάνουν «ένα μεγάλο βήμα» για την το ταξίδι τους στο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ