Είμαι σίγουρη ότι δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει «Βαθύς Νότος»; Ο ορισμός που επικρατεί είναι ότι η Τζιόρζια, η Λουιζιάνα, ο Μισσισιπής, η Αλαμπάμα και το Τενεσί σε αυτό το σύμπλεγμα.

- Advertisement -

Παρακάτω θα σας μιλήσω για τα 10 πράγματα που δεν γνωρίζεται για τον «Βαθύ Νότο» σύμφωνα με την dailymail.

Αρχικά, η Νέα Ορλεάνη έχει την μεγαλύτερη γέφυρα που βρίσκεται πάνω στο νερό και η λίμνη

Pontchartrain Causeway κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ γκίνες για το μήκος του.

Αποτέλεσμα εικόνας για νέα Î¿ÏÎ»ÎµÎ¬Î½Î·Η Graceland είναι το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα ιδιωτικό σπίτι που μετά απο τον Λευκό Οίκο. Να θυμίσω ότι η Graceland για όσους δεν γνωρίζουν ήταν η κατοικία του Elvis Presley που μετατράπηκε σε μουσείο το 1982.

Αποτέλεσμα εικόνας για Graceland

Το κυκλαδίτικο νησί που είναι γεμάτο αντιθέσεις!

Το Nashville έχει ένα δικό του πλήρες αντίγραφο του Παρθενώνα και εσωτερικά το άγαλμα της Αθηνάς που λέγεται ότι είναι το ψηλότερο εσωτερικό γλυπτό στη Δύση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nashville Ï€Î±ÏÎ¸ÎµÎ½ÏŽÎ½Î±Ï‚Ο Νότος έχει το δικό του λογοτεχνικό είδος συγγραφής με αντιπροσώπους της όπως τον William Faulkner, Tennessee Williams και τον Flannery O’Connor. Το teddy bear του Μισσισίπη πήρε την ονομασία του μετά απο ένα κυνήγι αρκούδας. Η πρώτη γιορτή Mardi Gras έγινε στην πραγματικότητα στην Αλαμπάμα στην περιοχή Mobile της Λουιζιάνα μέχρι που μεταφέρθηκε το καρναβάλι στην Νέα Ορλεάνη.

Η πιο ρομαντική παραλία των Χανίων

Οι κουζίνες Creole και Cajun είναι επηρεασμένες απο διάφορα μέρη της γης όπως γάλλους, ισπανούς, άγγλους και αφρικανούς για να μπορούν να ταιριάζουν τα τοπικά συστατικά με τα στυλ μαγειρέματο και έτσι προέκυψε. Το μεγαλύτερο εστιατόριο με αυτοκίνητο στον κόσμο βρίσκεται στην Ατλάντα και επίσης εκεί σερβίρεται η μεγαλύτερη ποσότητα της Coca cola στον κόσμο. Τέλος υπάρχει ένα ξενοδοχείο στο Μέρφις με τις πιο διάσημες πάπιες που απαρτίζεται απο 5 κατοικίες που περπατούν πάνω στο κόκκινο χαλί κοντά στο συντριβάνι. Κάθε πάπια παραμένει στο ξενοδοχείο για 3 μήνες πριν επανέλθει στην άγρια φύση.

πηγή: mailtravel.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ