Το κλειδί για να προετοιμαστείτε σωστά για ένα ταξίδι είναι να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά τι θα πάρετε μαζί σας! Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που ενώ πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στην διαδικασία να παίρνουν μαζί σε ταξίδι, στην πραγματικότητα δεν πρέπει! Μπορεί να προκύπτει η ανάγκη, “Aν το χρειαστώ..τι κάνω..;” Αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη απογοήτευση όταν επιστρέφοντας συνειδητοποιείς ότι κουβάλησες (και πλήρωσες) μια υπερφορτωμένη βαλίτσα, που τα μισά πράγματα από μέσα δεν τα χρειάστηκες καθόλου! Εμείς κάναμε μια λίστα με 6 πράγματα για να ξέρεις τι να μην παίρνεις μαζί!

Dο’s & Don’ts: Τα μυστικά του savoir vivre στα τραπέζια του κόσμου

1.Πολλά προϊόντα για τα μαλλιά. Εντάξει να πάρετε κάτι που χρησιμοποιείται κάθε φορά στο μπάνιο. Αλλά και σαμπουάν και conditioner και μάσκα, και βούρτσα, χτένα, λακ, ίσως και ρολά…δεν είναι υπερβολικό; Αν άλλωστε μείνετε σε ξενοδοχείο, σας παρέχει συνήθως δωρεάν σαμπουάν και conditioner.

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!2. Πιστολάκι. Το πιστολάκι πρώτον πιάνει αρκετό χώρο στη βαλίτσα και δεύτερον τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν. Εκτός αυτού, διακοπές είστε…αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά!

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!3. Τα “just in case” παπούτσια! Χρειάζεστε το πολύ 2 ζευγάρια παπούτσια μαζί, τα οποία να είναι άνετα για κάθε περίσταση και βολικά. Εκείνο το ζευγάρι που θα σκεφτείτε “και αν μου χρειαστεί;”, δεν θα σας χρειαστεί σίγουρα!

Do’s & Don’ts: Τι να ΜΗΝ κάνετε σε ένα ταξίδι στη Ρώμη!

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!4.Εξοπλισμό κάμερας. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσετε τρίποδο…; Ή να χρειαστείτε έξτρα φλας ή 3 φακούς; Να έχετε μια καλή φωτογραφική μηχανή μαζί είναι απαραίτητο αλλά ο υπόλοιπος εξοπλισμός περισσεύει, εκτός αν είστε επαγγελματίες φωτογράφοι και πάτε για δουλειά!

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!5. Παπούτσια running. Πόσοι από εσάς σε διακοπές θα σηκωθείτε να πάτε για τρέξιμο και γυμναστική; Σε αυτούς τους λίγους, μπράβο αλλά οι υπόλοιποι πραγματικά δεν χρειάζεστε μαζί σας αθλητικά προπόνησης!

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!6.Πετσέτα. Εάν το ξενοδοχείο δεν σας παρέχει πετσέτες, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσει την διαμονή σας εκεί!

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

6 πράγματα που δεν παίρνεις ποτέ μαζί σου σε διακοπές!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ