Το Αιγαίο είναι μια υπέροχη θάλασσα, με νησιά διαμάντια, αξεπέραστης ομορφιάς, γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Και μπορεί οι περισσότεροι να  επισκεπτόμαστε το Αιγαίο κάθε χρόνο για να γνωρίσουμε τις ομορφιές των νησιών, ωστόσο, υπάρχουν τουρίστες που έρχονται από κάθε γωνιά της γης για να ανακαλύψουν το βυθό του.

- Advertisement -

Κάτω από την επιφάνεια του νερού, οι εικόνες είναι εξίσου εντυπωσιακές. Και οι τουρίστες που έρχονται με τις στολές και τις μπουκάλες τους, βουτούν για ένα διαφορετικό ταξίδι και για εξερευνήσεις μαγικές.

8 ευρωπαϊκά χωριά που δεν ξέρεις την ύπαρξή τους

Το Intime News βούτηξε στο Αιγαίο, στις Κυκλάδες, και παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφιών από τις μαγικές εικόνες του βυθού:

Ενα σκάφος από... κάτωΕνα σκάφος από… κάτωΣτο βυθό, κοιτώντας προς το φωςΣτο βυθό, κοιτώντας προς το φωςΗ ζωή στο βυθόΗ ζωή στο βυθόΕρασιτέχνες δύτες από όλο τον κόσμο βουτούν κάθε χρόνο στο Αιγαίο για να εξερευνήσουν το βυθό τουΕρασιτέχνες δύτες από όλο τον κόσμο βουτούν κάθε χρόνο στο Αιγαίο για να εξερευνήσουν το βυθό τουΣπηλιές και άλλα κρυμμένα μυστικάΣπηλιές και άλλα κρυμμένα μυστικάΕικόνες μαγικέςΕικόνες μαγικέςΕνας άλλος κόσμοςΕνας άλλος κόσμοςΣαν πίνακαςΣαν πίνακας

πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ