Virgin Atlantic: Νέες ευχάριστες αλλαγές για τις γυναίκες αεροσυνοδούς!

Η αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic αλλάζει τακτική όσον αφορά στις γυναίκες αεροσυνοδούς, οι οποίες από εδώ και πέρα θα μπορούν να εργάζονται χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω τους.

Επίσης, η αεροπορική εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία στις γυναίκες να φορούν και παντελόνια ως μέρος της τυπικής τους ενδυμασίας, ενώ προηγουμένως, παντελόνι μπορούσαν να φορέσουν μόνο εφόσον διατύπωναν σχετικό αίτημα.

Οι αλλαγές αυτές επήλθαν μετά από αιτήματα και σχόλια υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το CNN, ο Μαρκ Άντερσον, διευθύνων αντιπρόεδρος πελατών της Virgin Atlantic, δήλωσε, «Οι νέες μας κατευθυντήριες γραμμές δεν προσφέρουν μόνο ένα αυξημένο επίπεδο άνεσης, αλλά επίσης παρέχουν στην ομάδα μας περισσότερες επιλογές στο πώς θέλουν να εκφραστούν στη δουλειά τους. Η παγκοσμίως γνωστή κόκκινη στολή μας είναι κάτι για το οποίο όλοι στη Virgin Atlantic είμαστε απίστευτα υπερήφανοι. Ως αεροπορική εταιρεία πάντα ξεχωρίζαμε από το πλήθος και κάναμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους στη δουλειά. Θέλουμε η στολή μας να αντανακλά ακριβώς αυτό που είμαστε ως άνθρωποι, διατηρώντας παράλληλα το διάσημο στυλ της Virgin Atlantic».

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ