Αν υπάρχει ένα προϊόν που όλοι μιλούν γι’αυτό, αυτό είναι το παγωτό του aega
Το aega δεν είναι απλώς ένα ζαχαροπλαστείο. Είναι μία σύγχρονη πρόταση γλυκιάς απόλαυσης που κατάφερε, μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια λειτουργίας, να κερδίσει τη δική της ξεχωριστή θέση στη Βόρεια Ελλάδα. Η ιδέα του brand βασίζεται σε μία τολμηρή αλλά απόλυτα μελετημένη επιλογή: το κατσικίσιο γάλα ως βασική πρώτη ύλη. Μία επιλογή που άλλαξε τα δεδομένα, συστήνοντας στο κοινό μία πιο καθαρή, αυθεντική γευστική εμπειρία και αναδεικνύοντας τη δυναμική ενός προϊόντος που μέχρι πρότινος δεν είχε αξιοποιηθεί με τόσο δημιουργικό τρόπο.
Από την πρώτη στιγμή το aega έθεσε στόχο να δημιουργήσει ένα brand που δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις αλλά χτίζει τη δική του ταυτότητα. Η επιλογή κορυφαίων πρώτων υλών, η προσήλωση σε σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα ήταν το τρίπτυχο πάνω στο οποίο χτίστηκε η επιτυχία του. Κι αυτό φαίνεται, άλλωστε, σε κάθε προϊόν.
Το κατσικίσιο γάλα λειτουργεί σαν «υπογραφή» σε όσα δημιουργεί το brand. Προσφέρει μια μοναδική καθαρότητα στη γεύση και μια υφή που δύσκολα συναντά κανείς σε κλασικές εκδοχές παγωτού και γλυκών. Η θρεπτική του αξία και ο τρόπος που «δένει» με τα υπόλοιπα υλικά, κάνουν κάθε δημιουργία να ξεχωρίζει, προσφέροντας μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτα συνηθισμένο.
Δυο καταστήματα, ένα ενιαίο concept

Το aega έχει παρουσία σε δύο σημεία: στη Νάουσα Ημαθίας, όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η ιστορία του και στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, όπου πλέον έχει αναπτυχθεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά spots του brand.
Διαβάστε εδώ τη συνέχεια





