«Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε αποφασίσει για το ποια από τις δύο κύριες εταιρείες κατασκευής αεροσκαφών στον κόσμο, Airbus και Boeing, θα επιλέξουμε για να κατασκευάσει τα αεροπλάνα που θα πετάει η Aegean τα επόμενα 15 – 20 χρόνια».

Με αυτά τα λόγια, ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines Ευτύχης Βασιλάκης αναφέρθηκε στο γιγάντιο επενδυτικό πρόγραμμα που θα δρομολογήσει τα επόμενα χρόνια και θα οδηγήσει την εταιρεία τις δύο προσεχείς δεκαετίες. Ένα πρόγραμμα αγοράς νέων αεροπλάνων με κόστος 2,5 – 3 δισ. δολαρίων. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του πτητικού προγράμματος της Aegean το 2018, ο κ. Βασιλάκης τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη «μία πολύ ενδελεχής διαδικασία ανάλυσης για να επιλέξουμε τον τύπο του αεροσκάφους το οποίο ουσιαστικά για τα επόμενα 15-17 χρόνια θα αποτελεί τον κορμό του στόλου μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για Aegean

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλάκη, ο ορίζοντας που θα έρθουν αυτά τα αεροπλάνα στην εταιρεία, πρακτικά είναι από το 2020 μέχρι το 2025 και αφορά 45 με 60 αεροσκάφη, που συνολικά θα έρθουν για να αντικαταστήσουν τα παλιά και να δώσουν και μία ανάπτυξη. «Να θυμίσω ότι σήμερα έχουμε 46 Airbus A320, και ότι μαζί με αυτά που έρχονται για του χρόνου θα είναι 48. Άρα όταν λέμε ότι ο αριθμός αεροσκαφών θα κινηθεί από 45-60 στο 2020-2025 καταλαβαίνετε ότι προϋπολογίζουμε ένα ρυθμό ανάπτυξης 1-2 αεροπλάνα το χρόνο προκειμένου να καλύψουμε αυτή τη λογική» σημείωσε.

Έμείς κάνουμε τα deal!Ταξίδι στο Λονδίνο για εσάς και το ταίρι σας για 4 ημέρες με 399 ευρώ!

Στην Aegean ασχολούνται τουλάχιστον 5 διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, 4 ή 5 άτομα από κάθε τμήμα, για να αναλύσουν όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν όχι με την τιμή αγοράς ενός αεροσκάφους, αυτό είναι θέμα τελικής διαπραγμάτευσης, αλλά τη χρήση του, τα χαρακτηριστικά ποπρέπει να έχει, το marketing ασχολείται με το τι είναι αυτό που πρέπει να προσφέρει το αεροπλάνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή τους επιβάτες, είτε αφορά νέες δυνατότητες είτε νέες τεχνολογίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Aegean

Με 18 νέα δρομολόγια η Aegean το 2018 Η Aegean Airlines προσθέτει 18 νέα δρομολόγια, 11 νέους προορισμούς και 700 χιλ. επιπλέον θέσεις από το 2018. Συμπεριλαμβάνει και τέσσερις νέες χώρες στο πτητικό της έργο από τη νέα χρονιά, ενώ θα προσθέσει και τρία νέα αεροσκάφη στο στόλο της, δύο καινούρια και ένα που θα μεταφερθεί από τη βάση της Κύπρου, φτάνοντας συνολικά τα 60 αεροπλάνα. Το δίκτυο πτήσεων της Aegean εμπλουτίζεται με νέους προορισμούς σε Βαλκάνια και Δυτική Ευρώπη, ενώ πληθαίνουν και οι συνδέσεις ξένων χωρών από κάποια νησιά.

Τα αρχοντικά της Κηφισιάς άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό!Εικόνες μιας άλλης,υπέροχης εποχής!

Η εταιρεία προσθέτει δρομολόγια για Ιταλία ((Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε), Ισπανία (Μάλαγα), Ελβετία (Βασιλεία), Κροατία (Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ), Λιθουανία (Βίλνιους), Ρουμανία (Κλουζ Ναπόκα) και Σκόπια. Επίσης, προσθέτει και εφτά νέα δρομολόγια από την Περιφέρεια (Κέρκυρα – Μόσχα, Σαντορίνη – Τελ Αβίβ, Μύκονος – Τελ Αβίβ, Μύκονος- Βηρυτός, Ρόδος – Λυών, Ρόδος – Βηρυτός, Ηράκλειο – Βηρυτός). Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε 44 συνολικά χώρες, με 16,6 εκατ. διαθέσιμες θέσεις, 700 χιλ. περισσότερες από το 2017. H Αθήνα θα φτάσει τα 112 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 81 θα είναι εξωτερικού και τα 31 εσωτερικού.

πηγή:tilestwra.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ