Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
28.1 C
Athens
ΑρχικήTravel DealsAegean Airlines προσφορά: Κερδίστε 50% έκπτωση για το 2ο άτομο που θα...

Aegean Airlines προσφορά: Κερδίστε 50% έκπτωση για το 2ο άτομο που θα ταξιδέψει μαζί σας!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρετε το ταίρι σας, τον αγαπημένο φίλο/η σας ή και την οικογένεια σας και να κάνετε το ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο καιρό σχεδιάζατε αλλά δεν το κάνατε επειδή τα εισιτήρια σας φαινόντουσαν ακριβά! Τώρα με την προσφορά της Aegean Airlines έχετε την δυνατότητα με κάθε διπλή κράτηση για ταξίδι στο εξωτερικό να αγοράσατε το 2ο εισιτήριο με 50% έκπτωση. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 13/7/2020.

Ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού από 20/7/2020 έως 31/10/2020.

- Advertisement -

Πως θα εξασφαλίσετε την έκπτωση

 • Επισκεφθείτε το aegeanair.com ή το olympicair.com ή το Aegean app
 • Αναζητήστε τις ιδανικές πτήσεις για εσάς
 • Εισαγάγετε τον εκπτωτικό κωδικό “X2FUNDEAL” στο πεδίο “Εκπτωτικός κωδικός” που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση πτήσης
 • Κλείστε τα εισιτήρια σας με οποιαδήποτε τιμή Economy ή Business Class
Aegean εσωτερικό αεροπλάνου

Όροι & Προϋποθέσεις

 • Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις με δύο (2) επιβάτες ανά κράτηση που θα πραγματοποιηθούν από 7/7/2020 έως 13/7/2020 για πτήσεις με ημερομηνίες ταξιδιού από 20/7/2020 έως 31/10/2020. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε οποιαδήποτε ναύλο Economy (GoLight, Saver & Flex) και Business Class των AEGEAN και Olympic air. Αφορά σε απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς/ από όλους τους προορισμούς εξωτερικού προς /από όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα με την AEGEAN και την Olympic air.
 • Η προσφορά αποτελείται από έκπτωση 50% για το δεύτερο εισιτήριο της κράτησης. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων και επίναυλου καυσίμων και όχι για τη συνολική αξία του εισιτηρίου.
 • Η απόδοση της έκπτωσης ισχύει μόνο κατά την αρχική κράτηση και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking».
 • Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν ο εκπτωτικός κωδικός “X2FUNDEAL” εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης.
 • Ο εκπτωτικός κωδικός δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. Όλες οι πτήσεις που περιλαμβάνονται μέσα στην κράτηση θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου ισχύος της προσφοράς (έως τις 31/10/2020), διαφορετικά ο εκπτωτικός κωδικός δε μπορεί να ενεργοποιηθεί.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης με πρωτοβουλία του επιβάτη, θα πρέπει να ακυρωθούν και τα δύο (2) εισιτήρια των επιβατών και θα εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την πολιτική ακύρωσης του ναύλου που έχει αγοραστεί.
 • Επιτρέπονται online αλλαγές εισιτηρίων. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί διαφορά ναύλου. Σε περίπτωση που η κράτηση πραγματοποιείται μέσω καναλιού που δεν είναι online (π.χ. τηλεφωνικό κέντρο) και ο επιβάτης ζητά αλλαγή εισιτηρίου μέσω του καναλιού αυτού, αλλαγή εισιτηρίου κατά την περίοδο προσφοράς εφαρμόζεται με τους ναύλους της έκπτωσης. Μετά την περίοδο προσφοράς, η αλλαγή εισιτηρίου χρεώνεται με τη διαφορά ναύλου του πλήρους ναύλου.
 • Δεν υπάρχει χρέωση για συναλλαγή χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας.
 • Η τρέχουσα προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα προσφορά.
 • Για όλα τα υπόλοιπα, ισχύουν κανόνες ναύλων.

Σε περίπτωση όμως, που φέτος λόγω των συνθηκών προτιμάτε τις διακοπές στην Ελλάδα τότε εμείς σας προτείνουμε τα τοπ νησιά για διακοπές για 2.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines:

https://el.aegeanair.com

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,380 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ