Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
36.4 C
Athens
ΑρχικήTravel DealsAegean Airlines: Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Aegean Airlines: Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Η Aegean Airlines, συνεχίζει με μοναδικές προσφορές. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 50% στα παιδιά από 2 έως 12 ετών, ενώ τα βρέφη έως 2 ετών έχουν έκπτωση 90% με κάθε οικογενειακό εισιτήριο. Η κράτηση του εισιτηρίου θα πρέπει να γίνει με τουλάχιστον έναν ενήλικα ως συνοδό και ισχύει για κρατήσεις μέχρι και 6/9/2020, σε πτήσεις εξωτερικού αλλά και εσωτερικού.

Πλεονεκτήματα οικογενειακού εισιτηρίου

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κράτηση οικογενειακού εισιτηρίου με την Aegean Airlines, θα μπορείτε να επωφεληθείτε και από τα εξής πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία:

- Advertisement -
 • 50% έκπτωση σε εισιτήρια για παιδιά 2 έως 12 ετών
 • 90% έκπτωση σε εισιτήρια για βρέφη έως 2 ετών
 • Δωρεάν μια επιπλέον αποσκευή για την οικογένεια
 • Διπλάσια μίλια Miles+Bonus
 • Up Front θέσεις με 50% έκπτωση
 • Μεταφορά κατοικίδιων με 50% έκπτωση
Παιδί τρέχει στο αεροδρόμιο

Διαδικασία κράτησης

 1. Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
 2. Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
 3. Βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τους κωδικούς του  Miles+Bonus μέλους. Εάν δεν είστε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
 4. Προσθέστε τον κωδικό: FAMILYDEAL στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.
 5. Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher μπορείτε να το εξαργυρώσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς του εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά και της έξτρα δωρεάν αποσκευής. Προσθέστε τον κωδικό του Credit Voucher στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων αντίστοιχα. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στις Upfront θέσεις και στη μεταφορά κατοικίδιων.
 6. Επιλέξτε όποιο ναύλο επιθυμείτε και ολοκληρώστε την κράτησή σας.
Μωρό σε αεροπλάνο

Όροι & Προϋποθέσεις

 • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1/7/2020 έως και 6/9/2020 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic air από 1/7/2020 έως και 06/09/2020 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλους τους ναύλους Economy Class (GoLight, Saver και Flex) και Business Class που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια. Η προσφορά περιλαμβάνει 50% έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών), 90% έκπτωση σε εισιτήριο για βρέφη (έως 2 ετών), μια δωρεάν επιπλέον παραδοτέα αποσκευή ανά κράτηση (έως 23kg για ναύλους Economy Class και έως 32kg για ναύλους Business Class) , 50% έκπτωση για την επιλογή upfront θέσης για κάθε επιβάτη economy class (βάσει διαθεσιμότητας), 50% για τη μεταφορά κατοικίδιου στην κράτηση και διπλάσια Miles+Bonus μίλια. Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
 • Οι πτήσεις αφορούν σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
 • Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών).
 • Η έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά, καθώς και η δωρεάν επιπλέον αποσκευή, αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης. Η έκπτωση σε εισιτήριο για βρέφη ακολουθεί τους κανόνες ναύλων, σχετικά με τα κανάλια διάθεσης και το χρόνο κράτησης. Η έκπτωση 50% για την επιλογή upfront θέσης (βάσει διαθεσιμότητας) και 50% για την προσθήκη υπηρεσίας μεταφοράς κατοικίδιου στην κράτηση, αποδίδονται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic air (AEGEAN και Olympic air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking» ή μέσω του check in. H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILYDEAL» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης. O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στα up front seats και στη μεταφορά κατοικίδιου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 6/9/2020, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
 • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου με την έκπτωση για παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευή κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά χωρίς επιπλέον χρέωση, από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic air.
 • Αλλαγή του δωρεάν εισιτηρίου για παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση αλλαγής, ωστόσο ενδέχεται να ισχύει διαφορά ναύλου.
 • Αλλαγές σε εισιτήριο με έκπτωση για βρέφη ακολουθούν τους κανόνες ναύλων.
 • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines:

https://el.aegeanair.com

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,189 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ