Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
28.2 C
Athens
ΑρχικήTravelAegean: Αυτά είναι τα πρωτόκολλα της εταιρείας για τα αεροπλάνα της. Αναλυτικές...

Aegean: Αυτά είναι τα πρωτόκολλα της εταιρείας για τα αεροπλάνα της. Αναλυτικές πληροφορίες

Με ένα δελτίο τύπου που σας φέρνει στην δημοσιότητα κατά αποκλειστικότητα το travelstyle.gr η Aegean επικοινωνεί στους πελάτες της ένα πρωτόκολλο προστασίας για τις πτήσεις με τα αεροπλάνα της. Διαβάστε τις πληροφορίες αναλυτικά…

Together, with care

Η δέσμευσή μας σε εσένα, στους ανθρώπους μας, σε όλους.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε εδώ για εσένα. Για να σε φροντίσουμε. Για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο. Για να ταξιδέψουμε και πάλι με σιγουριά.

- Advertisement -

Aegean αποκλειστικό: Όλες οι πτήσεις για το καλοκαίρι, εσωτερικού-εξωτερικού & οι ακυρώσεις

Μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων μας και σε στενή συνεργασία με τις αρχές, έχουμε πάρει όλα τα προστατευτικά μέτρα ώστε να είσαι και να αισθάνεσαι ασφαλής μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβάτες στους χώρους του αεροδρομίου και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Επιτρέπεται μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή) ή μια χειραποσκευή, εντός των επιτρεπόμενων ορίων, στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Πριν την πτήση

Σου προτείνουμε να κάνεις online check in, έως και 48 ώρες πριν την πτήση σου και να επιλέξεις τη θέση που προτιμάς, για να αποφύγεις τυχόν συνωστισμό στο αεροδρόμιο.
Έλεγξε τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς, την κατάσταση της πτήσης σου και τυχόν αλλαγές στις διαδικασίες του αεροδρομίου αναχώρησης πριν από κάθε σου ταξίδι.

“Σκάνδαλο εκατομμυρίων με Aegean”: Αποκαλύψεις “φωτιά” από τον Τάσο Δούση

Στο αεροδρόμιο

Έχουμε τοποθετήσει ειδικό προστατευτικό Plexiglass σε όλα τα εκδοτήριά μας, δοχεία με αντισηπτικό και σήμανση δαπέδου για την τήρηση των αποστάσεων.
Έχουμε αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία των Business Lounges σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.
Η επιβίβαση πραγματοποιείται ανά μικρές ομάδες επιβατών ξεκινώντας από τις θέσεις στο παράθυρο, ενώ θα σου ζητήσουμε να σκανάρεις το boarding pass στους ειδικούς oπτικούς αναγνώστες και να επιδείξεις το διαβατήριο ή την ταυτότητά σου χωρίς επαφή με το προσωπικό. Σε περίπτωση μεταφοράς στο αεροσκάφος με λεωφορείο, αξιοποιείται μόνο το 50% του διαθέσιμου χώρου του.

Aegean: Πόσο κοστίζει να πετάξουμε τώρα για Κέρκυρα;

Εν πτήσει

Προσφέρουμε ατομικά μπουκαλάκια νερού, συσκευασμένα σνακ, και αντισηπτικά μαντηλάκια.
Δεν θα διαθέτουμε προσωρινά το περιοδικό μας ή εφημερίδες, αλλά στις πτήσεις εξωτερικού είναι διαθέσιμη η ψυχαγωγική πλατφόρμα AEGEAN Stream, στην οποία μπορείς να συνδεθείς από τη συσκευή σου μέσω του Aegean APP.
Έχουμε αναστείλει προσωρινά τις αγορές εν πτήσει.
Σε κάθε πτήση, κρατάμε κενές 3 σειρές – είτε στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος – ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, για τη διαχείριση πιθανού ύποπτου κρούσματος.

Aegean: Πως ήταν η 1η πτήση για Θεσσαλονίκη; Ποιοι είναι οι νέοι κανόνες & πότε ξεκινούν οι πτήσεις εξωτερικού;

Στον προορισμό

Η αποβίβαση πραγματοποιείται από την μπροστινή είσοδο του αεροσκάφους, ανά μικρές ομάδες επιβατών ξεκινώντας από τις θέσεις στο διάδρομο.

Νέα πρότυπα καθαρισμού

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα υγιεινής και ήδη, από την έναρξη της πανδημίας έχουμε προσαρμόσει αντίστοιχα τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης.

Σεισμός στην Aegean: Έρχεται μεγάλη μείωση

Εντατικός καθαρισμός αεροσκαφών

Έχουμε διπλασιάσει τον χρόνο καθαρισμού μεταξύ όλων των πτήσεων σε όλους τους σταθμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πραγματοποιούμε ενισχυμένο καθαρισμό με ήπια απολυμαντικά σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε όλες τις επιφάνειες όπως καθίσματα, μπράτσα καθισμάτων, τραπεζάκια, πλευρικούς τοίχους, τουαλέτες κ.α.
Εφαρμόζουμε ειδική διαδικασία απολύμανσης στα αεροσκάφη με άφιξη στην Αθήνα από προορισμούς εξωτερικού. Παράλληλα πραγματοποιούμε τακτικές απολυμάνσεις σε όλα μας τα αεροσκάφη.

Νέες ανακοινώσεις από τον CEO της Aegean: Πότε & ποιες πτήσεις εξωτερικού ξεκινούν και ποιοι οι νέοι κανόνες για τους επιβάτες;

Κυκλοφορία του αέρα εν πτήσει

Όλη η ποσότητα του αέρα που βρίσκεται στην καμπίνα των αεροσκαφών μας ανανεώνεται κατά μέσο όρο, κάθε 3 λεπτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, χρόνος σημαντικά μεγαλύτερος από το μέσο όρο που συναντάται σε άλλους κλειστούς χώρους. Όλα τα αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus είναι εξοπλισμένα με φίλτρα HEPA (High Efficiency Particulate Arrestors) τα οποία αιχμαλωτίζουν πάνω από το 99% των βακτηρίων και ιών.

Άρση μέτρων:Η Aegean αυξάνει τις πτήσεις εσωτερικού,τα εισιτήρια θα φτηνύνουν η όχι; (Ανάλυση)

Οι άνθρωποί μας

Τα μέλη πληρώματος καμπίνας είναι εκπαιδευμένα σύμφωνα με τους τελευταίους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα καθαρισμού και φορούν υποχρεωτικά προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκα και γάντια) σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Επιπλέον, κάθε 15 μέρες πραγματοποιούμε τεστ για Covid-19, στα πληρώματα καμπίνας που παραμένουν ενεργά και πραγματοποιούν πτήσεις. Τα τεστ διενεργούνται στις εγκαταστάσεις μας στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,201 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ