Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens
ΑρχικήTravel DealsAegean: Έκπτωση 60% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού - Black Friday προσφορά!

Aegean: Έκπτωση 60% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού – Black Friday προσφορά!

Μια σημαντική προσφορά κάνει σήμερα η Aegean λόγω της Black Friday, δίνοντας όλους τους προορισμούς εξωτερικού με έκπτωση 60%!

Όλους τους προορισμούς του εξωτερικού προσφέρει με έκπτωση έως 60% η Aegean Airlines, και μάλιστα χωρίς rebooking fees σε περίπτωση που θέλετε να αλάξετε τα εισιτήριά σας. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν σήμερα, ημέρα προσφορών Black Friday.

- Advertisement -
Aegean προσφορά black Friday

Η προσφορά της Aegean αφορά σε ταξίδια που θα γίνουν από την άνοιξη του 2021 μέχρι και το φθινόπωρο του ίδιου έτους, ήτοι για απευθείας ή με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού μεταξύ 01/03/2021-30/10/2021. Για να κάνετε την κράτησή σας μπείτε στην el.aegeanair.com.

Δείτε και την προσφορά της Ryanair για την Black Friday που είναι πραγματικά απίστευτη! Με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα ΔΩΡΕΑΝ!

Σημαντική διάκριση για τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε τις προηγούμενες ημέρες η Aegean από τη Skytrax, τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αερομεταφορών και σημείο αναφοράς για τον κλάδο, για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον  COVID-19, που εφαρμόζει και την τοποθετεί ανάμεσα στις 4 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως!

Αεροπλάνο Aegean Airlines

Ειδικότερα, η εταιρεία έλαβε διάκριση 4 αστέρων(4-Star COVID‑19 Arline Safety Rating),καθώς αξιολογήθηκε ότι από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, ακολουθούνται τα υψηλότερα πρότυπα και οι βέλτιστες πρακτικές που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το ICAO και η ΙΑΤΑ για την προστασία επιβατών και πληρωμάτων.

Έρευνα: Πώς διαμορφώνεται το ταξίδι το 2021! Στη μετά-κορονοϊού εποχή!

Η διαδικασία αξιολόγησης

Η διαδικασία αξιολόγησης της Skytrax, η οποία βασίζεται στην αποτίμηση της πραγματικής ταξιδιωτικής εμπειρίας, επιβεβαιώνει τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται από την Aegean, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά την πτήση.

Volotea απίθανη προσφορά: Πετάξτε ΜΟΝΟ από 5€ ως το τέλος του επόμενου καλοκαιριού!

Ενδεικτικά, η αξιολόγηση της Skytrax πιστοποιεί τις διαδικασίες ανέπαφων συναλλαγών και τήρησης αποστάσεων κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων, την παράδοση των αποσκευών, την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών, καθώς και τον καθαρισμό και την απολύμανση του αεροσκάφους, την προσαρμογή της προσφοράς φαγητού και ποτού κατά τη διάρκεια της πτήσης, κ.α.

aegean απολύμανση καμπίνας

Aegean: Αναστολή πτήσεων από και προς Θεσσαλονίκη – Τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήριο;

Διακρίσεις

H AEGEAN για δέκατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια, διακρίνεται στα Skytrax World Airline Awards ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», μετά από ψηφοφορία των επιβατών και έχει λάβει επίσης βραβείο για το «Καλύτερο πλήρωμα καμπίνας στη Νότια Ευρώπη» το 2018.

Aegean εσωτερικό αεροπλάνου

H αξιολόγηση COVID -19 Airline Safety της SKYTRAX:

Η αξιολόγηση της SKYTRAX πραγματοποιείται συνεκτιμώντας ευρήματα από διαφορετικές πτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για κάθε μια από τις αεροπορικές εταιρείες που αξιολογούνται και εξετάζει τα πρότυπα που εφαρμόζονται τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, προκειμένου να προσδιορίσει πόσο αποτελεσματικά αποδεικνύονται στην πράξη.

Η αξιολόγηση στο αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα εκδοτήρια και τα γκισέ παράδοσης αποσκευών, τις υπηρεσίες check-in, τα lounge, τις διαδικασίες επιβίβασης και αποβίβασης, τη διαδικασία παραλαβής αποσκευών, κ.α., ενώ εκτός από την καθαριότητα, αξιολογούνται και τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση στο αεροσκάφος, αυτή περιλαμβάνει την καθαριότητα των επιφανειών στο εσωτερικό, τη χρήση προστατευτικής μάσκας και άλλων ατομικών μέτρων προστασίας από τους επιβάτες και το πλήρωμα, τις προσφερόμενες υπηρεσίες κατά την πτήση, συμπεριλαμβανόμενης της προσφοράς φαγητού και ποτού, κ.α.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,154 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ