Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
33.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsAegean - family deals: Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν & άλλα επιπλέον...

Aegean – family deals: Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν & άλλα επιπλέον προνόμια!

Aegean συνεχίζει με μια ακόμη super προσφορά! Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν & μια επιπλέον αποσκευή για ταξίδια μέχρι 31/10/2022! Κάντε την κράτησή σας μέχρι τις 02/03/2022 για ταξίδι μεταξύ 15/03/2022 – 31/10/2022 και επωφεληθείτε της προσφοράς.

Aegean προσφορά

Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν!

Κλείστε τις οικογενειακές σας διακοπές με 1 επιπλέον αποσκευή και πολλά προνόμια!

- Advertisement -

Κάντε κράτηση μέχρι τις 02/03/2022 για πτήσεις από 15/03/2022 έως 31/10/2022.

Ταξιδέψτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας για τον αγαπημένο σας προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και έχετε ό,τι χρειάζεστε για ξέγνοιαστες διακοπές:

 • Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και βρέφη
 • 1 δωρεάν επιπλέον αποσκευή ανά οικογένεια 
 • 30% έκπτωση για επιλογή θέσης

Η έκπτωση στην επιλογή θέσης ισχύει με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού «FAMILYOFFER» στη φόρμα κράτησης των εισιτηρίων.

Aegean προσφορά

Επιπλέον:

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τι προσφέρουμε για το ταξίδι με την οικογένειά σας, εδώ.

 • Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις που περιλαμβάνονται τουλάχιστον ένας ενήλικας και ένα παιδί ή βρέφος.
 • Οι πτήσεις αφορούν σε  προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή, απευθείας ή με ανταπόκριση. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air.
 • Τα διπλάσια Miles+Bonus μίλια, ισχύουν μόνο για online κρατήσεις μέσω AEGEAN, Olympic Air site & AEGEAN app.
 • Ο εκπτωτικός κωδικός «FAMILYOFFER» συμπεριλαμβάνει τόσο την έκπτωση σε επιλογή θέσης και σε μεταφορά κατοικίδιου. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 2 Μαρτίου, είτε κατά την αρχική κράτηση είτε μέσω της υπηρεσίας «Η κράτησή μου».
 • Ο εκπτωτικός κωδικός «FAMILY10»  περιλαμβάνει 10% έκπτωση για μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και ισχύει με χρήση του κωδικού κατά το στάδιο της πληρωμής εδώ. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Όροι και προϋποθέσεις

 • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17/02/2022 έως και 02/03/2022 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air από 15/03/2022 έως και 31/10/2022 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος.
 • Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλους τους ναύλους Economy Class (Light, Flex, Comfort Flex και Saver) και Business Class που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει 100% έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών) και για βρέφη (έως 2 ετών), μια δωρεάν επιπλέον παραδοτέα αποσκευή ανά κράτηση (έως 23kg για ναύλους Economy Class και έως 32kg για ναύλους Business Class) , 30% σε επιλογή θέσης, 20% για τη μεταφορά κατοικίδιου στην κράτηση, διπλάσια Miles+Bonus μίλια και 10% έκπτωση σε μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο.
 • Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
 • Οι πτήσεις αφορούν σε  προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή, απευθείας ή με ανταπόκριση. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air και δεν αφορούν σε πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare).
 • Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών). 
 • Η έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά και βρέφη, καθώς και η δωρεάν επιπλέον αποσκευή, αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης. Οι εκπτώσεις 30% για επιλογή θέσης και 20% για την προσθήκη υπηρεσίας μεταφοράς κατοικίδιου στην κράτηση, αποδίδεται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic Air (AEGEAN και Olympic Air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking». Δεν είναι δυνατή μέσω του check in. H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILYOFFER» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης ή μέσω της ενότητας “H κράτησή μου”/ «My booking». O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση στη μεταφορά κατοικίδιου και την επιλογή θέσης, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 31/10/2022, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
 • Η έκπτωση 10% σε μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο αποδίδεται μόνο μέσω της σελίδας του Airport Transfer https://transfers.aegeanair.com , όταν εισάγεται ο εκπτωτικός κωδικός “FAMILY10” κατά το στάδιο της πληρωμής.
 • Η επιλογή θέσης ακολουθεί τους κανόνες ταξιδιού με παιδιά και βρέφη, https://el.aegeanair.com/taksidepste/epilogi-theseis/ .
 • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου με την έκπτωση για παιδιά και βρέφη, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευή κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic Air.  Ισχύουν οι κανονισμοί ναύλων και ενδέχεται να ισχύει και διαφορά ναύλου.
 • Αλλαγή του εισιτηρίου για παιδιά και βρέφη, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει βάσει των κανονισμών ναύλων και ενδέχεται να ισχύει διαφορά  ναύλου. 
 • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η προσφορά των extra μιλίων ισχύει μόνο όταν η κράτηση γίνεται μέσω των online καναλιών (AEGEAN & Olympic Air σελίδες και AEGEAN App). Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση και εφόσον ικανοποιούνται οι όροι και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. 
 • Ο Βρεφικός Ναύλος αφορά σε παιδιά έως 2 ετών
 • Βρέφη θεωρούνται τα παιδιά που μέχρι την ολοκλήρωση του ταξιδιού δεν έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη.
 • Εάν ένα βρέφος συμπληρώνει τα 2 έτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τότε είναι υποχρεωτική η κράτηση χωριστής θέσης με τον εκπτωτικό Παιδικό Ναύλο για το σύνολο του ταξιδιού.
 • Ο Παιδικός Ναύλος αφορά σε παιδιά από 2 έως 12 ετών.
 • Επίσης, εάν ένα παιδί συμπληρώνει τα 12 έτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τότε είναι υποχρεωτική η κράτηση με κανονικό ναύλο ενήλικα για το σύνολο του ταξιδιού.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τα όρια αποσκευών δείτε εδώ. Για τη μεταφορά κατοικίδιων δείτε εδώ. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,290LikesΚάντε Like
88,382 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ