Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
32.1 C
Athens
ΑρχικήTravelAegean: Νέες απευθείας πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση 50% - τουλάχιστον σύμφωνα με...

Aegean: Νέες απευθείας πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση 50% – τουλάχιστον σύμφωνα με την εταιρεία…

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Aegean Airlines για νέες απευθείας πτήσεις σε συγκεκριμένους προορισμούς του εξωτερικού από Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη & Μύκονο με έκπτωση στα εισιτήριά σας, 50%.

Ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Ρωσία και Ισπανία

- Advertisement -

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2020.

Aegean new offer

Η προσφορά της Aegean αφορά σε ταξίδια που θα γίνουν από την άνοιξη του 2021 συγκεκριμένα 1 Απριλίου μέχρι και το φθινόπωρο του ίδιου έτους, (30 Οκτωβρίου) ήτοι για απευθείας σταθμό πτήσεις από/προς τους συγκεκριμένους προορισμούς εξωτερικού.

Κρατήσεις έως 10/12/2020 
Πτήσεις μεταξύ 01/04/2021 – 30/10/2021

Απευθείας πτήσεις 

  • Ηράκλειο: Γενεύη, Ζυρίχη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, Βρέστη, Μπορντώ, Ντοβίλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Τουλούζη, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Πράγα, Βαρσοβία, Βιέννη
  • Μύκονος: Ζυρίχη, Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Νάπολη, Μαδρίτη, Παρίσι, Λυών 
  • Σαντορίνη: Ζυρίχη, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Παρίσι, Μόναχο, Μαδρίτη 
  • Ρόδος: Ζυρίχη, Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, Φρανκφούρτη, Μόναχο
  • Κέρκυρα: Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Παρίσι, Λυών, Μόσχα 

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις προς τη Ζυρίχη, Γενεύη, Λονδίνο, Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Νάπολη, Παρίσι, Βρέστη, Μπορντώ, Ντοβίλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Τουλούζη, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Πράγα, Βαρσοβία, Μόσχα και Μαδρίτη από/προς Ηράκλειο, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος και Κέρκυρα – με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 10/12/2020 για πτήσεις από 01/04/2021 έως και 30/10/2021. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων.

Έκπτωση 50% εφαρμόζεται σε όλες τις απευθείας πτήσεις μεταξύ 01/04/2021 – 30/10/2021. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 50%. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε Economy Class εισιτήρια. 

Πρόκειται όντως για προσφορά…;

Ενδεικτική αναζήτηση Κέρκυρα – Παρίσι

Εμείς κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση για απευθείας πτήση από Κέρκυρα για Παρίσι (προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά) με επιστροφή σήμερα (7/12 ημερομηνία κράτησης που είναι μέσα στην προσφορά) για ταξίδι σε ημερομηνίες που επίσης συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά (συγκεκριμένα Μαϊου 2021) και την τιμή που βρήκαμε δεν την λες και… προσφορά και μάλιστα προσφορά 50%, καθώς το εισιτήριο Κέρκυρα- Παρίσι – Κέρκυρα στοιχίζει €337,92/ το άτομο….

Ωστόσο επειδή δεν θέλουμε να προτρέχουμε, ίσως το συγκεκριμένο είναι εξαίρεση, και άλλοι προορισμοί ή ημερομηνίες να βγάζουν όντως τιμές προσφοράς!

Δείτε τη σχετική δικής μας αναζήτηση πτήσης:

Aegean Κέρκυρα Παρίσι
Aegean  Παρίσι Κέρκυρα

Aegean: Ετοιμάζει 3 νέες περιφερειακές βάσεις… Δείτε πώς και πού

Η Aegean ετοιμάζει 3 νέες περιφερειακές βάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση νησιών της χώρας, συμβάλλοντας στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού, τη νέα τουριστική περίοδο.

Με 17 έως 20 αεροσκάφη που θα επιχειρούν απευθείας και αποκλειστικά από τις 7 περιφερειακές της βάσεις, σε συνολικά 65 δημοφιλή δρομολόγια του εξωτερικού με τακτικές πτήσεις, η Aegean ενισχύει τη δραστηριότητά της στην περιφέρεια, συμβάλλοντας στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού, τη νέα τουριστική περίοδο.

νέες βάσεις aegean

Επιπλέον δρομολόγια και 3 νέες βάσεις στην περιφέρεια

Παράλληλα, με ενίσχυση του αριθμού αεροσκαφών για ναυλωμένες πτήσεις, αναμένεται να προσθέσει 50 επιπλέον δρομολόγια, αυξάνοντας τον αριθμό αυτών που θα εξυπηρετούνται απευθείας από την περιφέρεια, σε περισσότερα από 100.about:blank

Η Aegean σχεδίασε το πρόγραμμά της για τη νέα τουριστική περίοδο του 2021, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας το δίκτυό της με πολλές περισσότερες απευθείας πτήσεις στην περιφέρεια και τα νησιά, ανταποκρινόμενη στην τάση των επισκεπτών του 2020, να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον τουριστικό προορισμό που επιλέγουν στη χώρα μας για τις διακοπές τους, χωρίς τους συχνούς συνδυασμούς 2-3 προορισμών, τάση που αναμένεται να διατηρηθεί όσο διαρκεί η πανδημία.

Έρευνα: Πόσο θα αλλάξει ο ελληνικός τουρισμός μετά τον κορονοϊό;

aegean νέες βάσεις σε περιφέρειες

Με 33 νέα απευθείας δρομολόγια, που ενισχύουν σημαντικά τις βάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τα Χανιά, αλλά και τις 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, συνολικά θα απασχολήσει 17 έως 20 αεροσκάφη, αποκλειστικά στην περιφέρεια.

Με την επιλογή αυτή, η Aegean συμβάλλει στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού προς την περιφέρεια. Παράλληλα, όπως πάντα, διατηρεί φυσικά τη βάση της Αθήνας με 37-40 αεροσκάφη, ως τον βασικό κόμβο δραστηριότητας του δικτύου της για την προσβασιμότητα και διασυνδεσιμότητα τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα, όσο και στα μικρότερα νησιά.

Early booking προσφορές

Η δραστηριοποίηση από την περιφέρεια προς το εξωτερικό προγραμματίζεται να ξεκινήσει με αφετηρία το Μάιο και τον Ιούνιο του 2021, αλλά είναι ήδη προς διάθεση στα συστήματα κρατήσεων, προκειμένου να υποστηριχθεί η πρόσβαση στους προορισμούς, αλλά και να δώσει η εταιρεία την ευκαιρία στους επιβάτες να εκμεταλλευτούν τις “early booking” προσφορές, από τα κατά τόπους καταλύματα.Έρευνα ITEΠ: Φέτος άνοιξαν 6 στα 10 ξενοδοχεία, γέμισε μόνο το 1 στα 4!

Στο διάστημα που μεσολαβεί, είναι κρίσιμο να έχουν προσδιοριστεί οι όποιες κοινές ευρωπαϊκές συνθήκες ελέγχων μετάβασης από χώρα σε χώρα, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, όσο και να έχει προχωρήσει η 1η φάση εμβολιασμών.

Κορονοϊός: Πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για τα ταξίδια; Τι αναφέρουν στοιχεία έρευνας σε 18 χώρες!

Είναι σημαντικό ότι η δημοσίευση των συμπερασμάτων της κοινής έκθεσης από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA), που πραγματοποιήθηκε μόλις χθες, υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα των μέτρων που ήδη εφαρμόζονται στην αερομεταφορά.

νέες βάσεις aegean σε περιφέρειες για ενίσχυση τουρισμού

Η οριστικοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου οπότε και ευελπιστούμε να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα σχετικά με τα ανωτέρω.

Έρευνα: Πώς διαμορφώνεται το ταξίδι το 2021! Στη μετά-κορονοϊού εποχή!

Η οριστικοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου οπότε και ευελπιστούμε να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα σχετικά με τα ανωτέρω.

«Βρισκόμαστε σήμερα στην πιο δύσκολη καμπή της πανδημίας. Οφείλουμε ωστόσο να προγραμματίζουμε, να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες των επιβατών μας και να δημιουργούμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη, μόλις οι υγειονομικές εξελίξεις το επιτρέψουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση, δημοσιεύουμε σήμερα ένα μεγάλο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων εξωτερικού για το 2021 για την περιφέρεια και τα νησιά και με αφετηρία τον προσεχή Μάϊο και Ιούνιο. Σταθερή μένει η δέσμευσή μας για υγειονομικά ασφαλή ταξίδια και το 2021, όπως και το 2020, αλλά και η προσήλωσή μας στην στήριξη του τουρισμού», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,288LikesΚάντε Like
88,446 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ