Μια προσφορά για 1 + 1 εισιτήριο κάνει η Aegean Airlines με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για τις πτήσεις σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς η οποία λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα! Ταξιδέψτε σε:

Παρίσι, Ρώμη, Βενετία, Βαρκελώνη, Πράγα ή Βερολίνο

Διαλέξτε ποια πόλη θα θέλατε να ανακαλύψετε μαζί με το ταίρι σας και επωφεληθείτε από την μοναδική αυτή προσφορά! 

Η προσφορά αφορά σε απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς Παρίσι, Ρώμη, Βενετία, Βαρκελώνη, Πράγα και Βερολίνο από/προς όλους τους ελληνικούς προορισμούς.

- Advertisement -

Απλά χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό LOOOVEIT κατά τη διάρκεια της κράτησής σας!

Επιπλέον, όποιο εισιτήριο κι αν επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε, χωρίς rebooking fees. 

Δείτε εδώ  περισσότερα.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως και σήμερα 15/02/2021 για πτήσεις μεταξύ
01/05/2021 – 30/10/2021.

Όροι & Προϋποθέσεις

Η προσφορά αφορά σε απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις, με απλή μετάβαση και με επιστροφή που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air προς Παρίσι, Ρώμη, Βενετία, Βαρκελώνη, Πράγα και Βερολίνο από/προς όλους τους ελληνικούς προορισμούς. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια από 13/02/2021 έως 15/02/2021 για πτήσεις από 01/05/2021 έως και 30/10/2021. Η προσφορά αφορά στον ναύλο και στον επίναυλο του εισιτηρίου και όχι στους φόρους αεροδρομίου. Η χρήση της προσφοράς στο aegeanair.com, στο olympicair.com και στο Aegean App θα γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού «LOOOVEIT» εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης. Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με την προσθήκη 2ου ατόμου στην κράτηση. Κάθε κράτηση πρέπει να περιλαμβάνει 2 ενήλικα άτομα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της προσφοράς κατά τη διαδικασία κράτησης από το Low Fare Calendar. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός ανά κράτηση. Η ακύρωση των εισιτηρίων γίνεται βάση των κανόνων της κατηγορίας του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης πρέπει να ακυρωθούν και τα δυο εισιτήρια. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy Class.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ