Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
25.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsAegean – προσφορά: Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Aegean – προσφορά: Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Aegean επανέρχεται με μια ακόμη προσφορά που ισχύει για λίγες μέρες ακόμα! Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Με κάθε οικογενειακό εισιτήριο για κρατήσεις μέχρι τις 16/05/2022 για πτήσεις μεταξύ 01/06/2022 – 31/10/2022 και ετοιμαστείτε για ένα οικογενειακό ταξίδι όπου τα παιδιά θα ταξιδέψουν με 50% έκπτωση! Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα.

- Advertisement -
Aegean προσφορά

Η προσφορά λήγει σύντομα!

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά ταξιδεύουν με 50% έκπτωση!

Κάντε κράτηση έως 16/05/2022
Πτήσεις μεταξύ 01/06/2022 – 31/10/2022

Aegean προσφορά
Aegean προσφορά

*Η έκπτωση στην επιλογή επιπλέον βαλίτσας και στην επιλογή θέσης ισχύει με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού «FAMILY2022» , είτε κατά την αρχική κράτηση, είτε μέσω της υπηρεσίας «Η κράτησή μου». Aποδίδεται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic Air (AEGEAN και Olympic Air websites & AEGEAN app).

H προσφορά ισχύει μόνο για νέες κρατήσεις που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος.
Αναλυτικά τα όρια ηλικιών των παιδιών/βρεφών θα βρείτε στους «Όρους και Προϋποθέσεις» πιο κάτω.
Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τι προσφέρει η εταιρεία για το ταξίδι με την οικογένειά σας, εδώ.

Κλείστε τα επόμενά σας ταξίδια στο εξωτερικό με έκπτωση και λιγότερο άγχος αφού δεν απαιτείται η συμπλήρωση του Passenger Locator Form κατά την επιστροφή στην Ελλάδα

**Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού σας κατά τη διάρκεια της κράτησής σας, για πτήσεις μετ’ επιστροφής σε όλο το δίκτυο της Aegean.

Δείτε περισσότερα ή κάντε την κράτησή σας εδώ.

Όροι και προϋποθέσεις

 • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 10/05/2022 έως και 16/05/2022 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air από 01/06/2022 έως και 31/10/2022 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλους τους ναύλους Economy Class (Light, Flex, Comfort Flex και Saver) και Business (Business Basic & Business Class) που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια. Η προσφορά περιλαμβάνει 50% έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών) και 100% έκπτωση σε εισιτήριο για βρέφη (έως 2 ετών), 50% έκπτωση σε μια επιπλέον παραδοτέα αποσκευή ανά κράτηση (έως 23kg), 30% έκπτωση σε επιλογή θέσης και διπλάσια Miles+Bonus μίλια. Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
 • Οι πτήσεις αφορούν σε  προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic Air και δεν αφορούν σε πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare)
 • Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών). 
 • Η έκπτωση σε εισιτήριο για παιδιά και βρέφη αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης. Η έκπτωση 50% για την επιπλέον βαλίτσα  και η έκπτωση 30% σε επιλογή θέσης αποδίδεται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic Air (AEGEAN και Olympic Air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking». Δεν είναι δυνατή μέσω του check in. H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILY2022» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης. O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στην επιπλέον βαλίτσα και την έκπτωση 30% σε επιλογή θέσης, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 31/10/2022, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
 • Η επιλογή θέσης ακολουθεί τους κανόνες ταξιδιού με παιδιά και βρέφη, https://el.aegeanair.com/taksidepste/epilogi-theseis/ .
 • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου με την έκπτωση στο ναύλο για παιδιά και βρέφη, κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic Air.  Ισχύουν οι κανονισμοί ναύλων και ενδέχεται να ισχύει και διαφορά ναύλου.
 • Αλλαγή του εισιτηρίου με την έκπτωση στο ναύλο για παιδιά και βρέφη, μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει βάσει των κανονισμών ναύλων και ενδέχεται να ισχύει διαφορά  ναύλου. 
 • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Ο υπολογισμός των επιπλέον μιλίων θα γίνεται σύμφωνα με την αρχική ημερομηνία έκδοσης του εισιτηρίου και η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση.
 • Ο Βρεφικός Ναύλος αφορά σε παιδιά έως 2 ετών
 • Βρέφη θεωρούνται τα παιδιά που μέχρι την ολοκλήρωση του ταξιδιού δεν έχουν συμπληρώσει τα δύο έτη.
 • Εάν ένα βρέφος συμπληρώνει τα 2 έτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τότε είναι υποχρεωτική η κράτηση χωριστής θέσης με τον εκπτωτικό Παιδικό Ναύλο για το σύνολο του ταξιδιού.
 • Ο Παιδικός Ναύλος αφορά σε παιδιά από 2 έως 12 ετών.
 • Επίσης, εάν ένα παιδί συμπληρώνει τα 12 έτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τότε είναι υποχρεωτική η κράτηση με κανονικό ναύλο ενήλικα για το σύνολο του ταξιδιού.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. 
 • Για πληροφορίες σχετικά με τα όρια αποσκευών δείτε εδώ. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,426 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ