Αεροπλάνο Aegean Airlines

Η  Aegean Airlines ανακοίνωσε 5 νέες πτήσεις από αεροδρόμια του Λονδίνου προς Κέρκυρα, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη, για το καλοκαίρι του 2021.

Συγκεκριμένα, η Μύκονος και η Σαντορίνη θα συνδεθούν με δρομολόγια από το Heathrow με έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα, καθώς και το Ηράκλειο με καθημερινή σύνδεση και τη Θεσσαλονίκη με έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

- Advertisement -

Ακόμη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται από το Gatwick προς την Κέρκυρα.

Όλες οι πτήσεις έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 17 Μαΐου και 31 Οκτωβρίου 2021, με εξαίρεση την πτήση Heathrow – Μύκονος, που έχει προγραμματιστεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Αεροδρόμιο Heathrow

Για τις νέες αυτές πτήσεις υπάρχουν και ναύλοι προσφοράς που ξεκινούν από 44 λίρες για απλή μετάβαση προς την Κέρκυρα για κρατήσεις όμως που θα γίνουν μέχρι τις 5 Απριλίου.

Η AEGEAN σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “το θερινό πρόγραμμα έχει ως στόχο να διευκολύνει τις συνθήκες για μια γρήγορη ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας αυτό το καλοκαίρι“.

Οι νέες πτήσεις είναι επιπλέον των υφιστάμενων πτήσεων από Heathrow προς Αθήνα και των καλοκαιρινών συνδέσεων, με την ελληνική πρωτεύουσα από το Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ και το Δουβλίνο.

Aegean – Tuesday Deals: Όλες οι πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση έως 50%

Η προσφορά της Aegean Airlines, τα Tuesday Deals κάθε Τρίτη και για μια εβδομάδα δίνουν ευκαιρία για νέα ταξίδια! Οι προσφορές της αεροπορικής εταιρείας ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα και έχουν ισχύ 7 ημερών- μέχρι δηλαδή να βγει η επόμενη.

Aegean Tuesday deals

Αυτή την εβδομάδα, από σήμερα δηλαδή Τρίτη 30 Μαρτίου και μέχρι την επόμενη Τρίτη, όλες οι απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση έως 50% για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 5 Απριλίου για ταξίδια από 15 Μαϊου μέχρι 30 Οκτωβρίου 2021. Δείτε λεπτομέρειες και κάντε την κράτησή σας εδώ.
about:blank

Διαβάστε ακόμα:  Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο για μήνα του μέλιτος το 2023

Κρατήσεις έως 05/04/2021
Πτήσεις μεταξύ 15/05/2021 – 30/10/2021

Όροι & Προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εντός Ελλάδας με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 05/04/2021 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 15/05/2021 έως και 30/10/2021.Η έκπτωση 50% αφορά στις απευθείας πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Σάμο από/προς Αθήνα. Η έκπτωση 30% αφορά στις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Η έκπτωση 20% αφορά σε όλες τις πτήσεις άγονων γραμμών εντός Ελλάδας και σε όλες τις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εντός Ελλάδας. Οι εκπτώσεις 20%, 30% και 50% πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30% και 50%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 05/04/2021 23:59 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ