Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Τζορτζτάουν του Τέξας, όταν ένα μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή.

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις αρχές, το αεροπλάνο κατευθυνόταν από το Kerrville προς το Georgetown όταν παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα, με αποτέλεσμα την καταστροφική συντριβή. Το αεροσκάφος χτύπησε μια ακατοίκητη διώροφη διπλοκατοικία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο ακίνητο.

Μάρτυρες στην περιοχή έσπευσαν γρήγορα στο σημείο για να παράσχουν βοήθεια. Κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι και να ανέβουν τις σκάλες της σοφίτας για να βοηθήσουν τους επιβάτες. Παρόλο που τα άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο τραυματίστηκαν, κατάφεραν να απομακρυνθούν από τα συντρίμμια.

Μετά το περιστατικό, και οι τρεις επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση. Ευτυχώς, δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά και πήραν εξιτήριο αργότερα το απόγευμα.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) θα διεξάγουν ενδελεχή έρευνα για τη συντριβή, προκειμένου να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια της βλάβης του κινητήρα και του επακόλουθου ατυχήματος. Η έρευνα έχει ως στόχο να ρίξει φως στις συνθήκες της τραγωδίας και να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Πηγή: Airnews.gr

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ