Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις να ερωτευτείς τη Ρώμη. Αυτή η πόλη, που για κάποιο λόγο ονομάστηκε «Αιώνια», ξέρει πώς να σου κλέβει την καρδιά, ό,τι κι αν αυτή λαχταρά. Είναι ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο;

Θα σου ανοίξει χώρο στις πλακόστρωτες πλατείες για μια ρομαντική βόλτα με το άλλο σου μισό με φόντο την Fontana di Trevi. Είναι η Ιστορία; Θα σου απλώσει ένα ολόκληρο σύμπαν από αρχαία γοητεία, σκορπισμένη σε ολόκληρο το πιο-κλασικό-δε-γίνεται ιστορικό της κέντρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρώμη

Είναι η «dolce vita»; Ε τότε θα σου σερβίρει ιταλικό εσπρέσο, θα ετοιμάσει συγκλονιστικές μακαρονάδες, θα ξεφουρνίσει αυθεντικές πίτσες και θα σε βάλει σε πειρασμό να περάσεις μέρες ολόκληρες στα σικ καταστήματά της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρώμη

10 Εικόνες μας έπεισαν ότι το φθινόπωρο στη Ρώμη είναι το κάτι άλλο! Συμφωνείτε;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρώμη

Το centro storico της Αιώνιας Πόλης έχει παλάτια και μνημεία, στάδια και ναούς, ρωμαϊκό κλέος και ετρουσκικά χνάρια, αναγεννησιακούς θησαυρούς και, ανάμεσα σε όλα αυτά, μεσογειακό χρώμα και ταμπεραμέντο: Οι πιάτσες, όπως η Navona, η del Popolo, η Venezia, η di Spagna, περιστοιχίζονται από χαριτωμένα café και στιλάτα μπαράκια.

Διαβάστε ακόμα:  Ryanair: Απεργίες στην Ισπανία μέχρι τον Ιανουάριο - Κινητοποιήσεις επί 5 μήνες

Έχει φυσικά και τουριστικές παγίδες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε για να μην ξοδέψετε πολλά. Θυμηθείτε, ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε το ιστορικό κέντρο της Ρώμης είναι με τα πόδια…

Πετάμε για Ρώμη λοιπόν σχεδόν…τσάμπα!!!Και όταν λέμε σχεδόν τσάμπα εννοούμε με μόλις 22,43 ευρώ μέσα στο Νοέμβριο!Το travelstyle λοιπόν φρόντισε για αυτό!

Το κάστρο των αγγέλων στη Ρώμη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρώμη

Η προσφορά είναι από τη Ryanair για τις 21 Νοεμβρίου!

 

Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ