Η Air Albania είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας. Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη με την ονομασία τους εμπνευσμένη από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας.

Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από Τίρανα για Αθήνα με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή).

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα

Διαβάστε ακόμα:  Aεροδρόμιο Σίπχολ: Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο το πλαφόν επιβατών

Η Goldair είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην Ελλάδα με 67χρονη εμπειρία στον κλάδο. Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.

«Επεκτείνουμε συνεχώς τη λίστα με τους προορισμούς και τις υπηρεσίες μας και η Ελλάδα είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κύριους προορισμούς των επιβατών μας για ταξίδι. Η Air Albania διασφαλίζει ότι όλοι οι προορισμοί μας απολαμβάνουν το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Υπό αυτή την έννοια, η συνεργασία μας με την Goldair αντιπροσωπεύει μια προστιθέμενη αξία». – είπε ο κ. Sinan Dilek, CEO της Air Albania.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ