Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ανακοινώνει τα σχέδιά της για τη χειμερινή περίοδο, που θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου.

Η airBaltic θα συνεχίσει να πετάει στη Γενεύη, το Τάμπερε, το Γκέτεμποργκ και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς θα εισάγει εκ νέου τους δημοφιλείς προορισμούς σκι, το Σάλτσμπουργκ, τη Βερόνα και το Πόπραντ στα Όρη του Τάτρα.

- Advertisement -

Ψάχνεις τον μεγάλο έρωτα;Αυτές είναι οι 5 πόλεις που πρέπει να επισκεφτείς!!!(photos)

Επίσης, η airBaltic έχει βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες για το χειμώνα του 2017, αυξάνοντας τις συχνότητες από τη Ρίγα στο Λονδίνο, το Αμβούργο και την Πράγα. Ένα πιο εξυπηρετικό χρονοδιάγραμμα για τις πτήσεις προς τη Βαρσοβία θα είναι διαθέσιμο, με νέες πρωινές και βραδινές πτήσεις τις καθημερινές.

Ο Wolfgang Reuss, Διευθύνων Σύμβουλος της AirBaltic δήλωσε σχετικά:

«Εισάγαμε απευθείας πτήσεις προς τη Γενεύη, το Τάμπερε και το Γκέτεμποργκ μόνο αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η ζήτηση των επιβατών για αυτές τις διαδρομές ήταν ήδη υψηλή, καθιστώντας βιώσιμο για μας να πετάξουμε σε αυτές τις πόλεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για αύξηση των πτήσεων Αθήνα με Μόσχα!

Με την προσθήκη του Abu Dhabi στον χάρτη διαδρομών μας, προσφέρουμε την καλύτερη ευελιξία, από και εντός των χωρών της Βαλτικής, σε επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής».

Από τις 29 Οκτωβρίου, η airBaltic θα πραγματοποιεί τη διαδρομή Ρίγα- Αμπού Ντάμπιτέσσερις φορές την εβδομάδα με το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Bombardier CS300. Η Etihad Airways θα είναι ο συνεργάτης της για την κωδικοποίηση της διαδρομής.

Το πλήρες πρόγραμμα των πτήσεων airBaltic μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.airbaltic.com.

Route Flight frequency Price*, Basic Price*, Premium Price*, Business
Riga – Abu Dhabi 4 flights weekly 129 EUR 249 EUR 799 EUR
Riga – Tampere 5 flights weekly 79 EUR 119 EUR 425 EUR
Riga – Geneva 3 flights weekly 69 EUR 159 EUR 418 EUR
Riga – Gothenburg 4 flights weekly 39 EUR 115 EUR 489 EUR

Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 60 προορισμούς από την έδρα της στη Ρίγα της Λετονίας. Από κάθε μία από αυτές τις τοποθεσίες, η airBaltic προσφέρει βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της, που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, η airBaltic προσφέρει απευθείας πτήσεις από το Ταλίν και το Βίλνιους.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ