Μήλος, Ελλάδα
- Advertisement -

Η Μήλος, το νησί που ανακαλύφθηκε το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων. Ένα ηφαιστειακό νησί, με έντονο γεωμορφολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οποίον θέλει να εξερευνήσει ατελείωτες παραλίες και το σεληνιακό τοπίο του νησιού.

Το Airbnb μας ταξιδεύει μέχρι το μαγευτικό αυτό νησί, στο οποίο βρίσκεται ένας παράδεισος σύμφωνα με τις αγαπημένες επιλογές των χρηστών στο Instagram για το 2019. Πρόκειται για μέρη με φωτογραφίες τραβηγμένες από φιλοξενούμενους, κατά τη διάρκεια της διαμονής του, τα posts αποκαλύπτουν όμορφες γωνιές του πλανήτη και ονειρεμένα σπίτια. Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα, όπως άλλωστε συνέβη και στα πιο περιζήτητα Airbnb του κόσμου.

Ο Τάσος Δούσης προτείνει δυο ξενοδοχεία στην Μήλο - δίπλα στην θάλασσα- και με λιγότερα απο 60 ευρώ την μέρα

Το «Paradeiso» στην Μήλο

Κυριολεκτικά, δύο βήματα μακριά από τη θάλασσα, ο Παράδεισος βρίσκεται στην παραλία Φυροπόταμος της Μήλου.

Ανάμεσα στα γραφικά με τα σπιτάκια των ψαράδων με τις μπλε πόρτες να βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την θάλασσα το «Paradeiso«, αντιπροσωπεύει με επιτυχία την σημασία της λέξης. Ονειρικό μέσα στην απλότητά του, το Airbnb από την πρώτη κιόλας στιγμή, βάζει τον φιλοξενούμενο σε mood χαλάρωσης και τον προετοιμάζει να περάσει στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Lonely Planet: τα 10 ωραιότερα Airbnb του κόσμου για τα μελλοντικά μας ταξίδια
Paradeiso Μήλος

Το Airbnb διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ένα queen size, φιλοξενώντας άνετα τέσσερα άτομα.

Πλήρως ανακαινισμένο, με την διακόσμηση να ταξιδεύει τους φιλοξενούμενους σε μια άλλη εποχή.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ