Η Airbnb έχει αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, καθώς έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή επιλογή και μεταξύ δισεκατομμυριούχων.

Ο Αντονι Λάσμαν είναι συνιδρυτής της εταιρείας διοργάνωσης ταξιδιών Nota Bene Global, με δισεκατομμυριούχους να περιλαμβάνονται στις λίστες πελατών της. Αυτό που η εταιρεία παρέχει είναι ιδιωτικές ενοικιαζόμενες βίλες στον προορισμό που επιθυμούν, κάτι σαν Airbnb για την «ελίτ».

«Δέκα έως 20 εκατομμύρια δολάρια είναι η αρχική αξία των πελατών μας», δήλωσε ο Λάσμαν στο Business Insider. «Κάποια από αυτά ξέρω ότι αξίζουν από 1,5 έως 8 δισ. δολάρια».

Αυτό είναι το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έχει βαθμολογία στην booking 9,3! (photos)

Ο Λάσμαν λέει ότι οι πελάτες «πληρώνουν αδρά αν πιστεύουν ότι κάτι είναι εξαιρετικό».

Παρά την περιουσία τους, οι πελάτες του δε θέλουν να νιώθουν ότι σκορπούν τα λεφτά τους και γι’ αυτό τους παρέχει ιδιωτικές ενοικιαζόμενες βίλες – επισημαίνοντας ότι η ιδιωτικότητα και η αληθινή χαλάρωση αξίζει τις εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Διαβάστε ακόμα:  Travel+Leisure: Τα 12 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδι τον Οκτώβριο - Ένας ελληνικός προορισμός στη λίστα

Πολυτελή πακέτα διακοπών σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και η Ιταλία κοστίζουν συνήθως μεταξύ 87.155 και 174.349 δολαρίων την εβδομάδα.

Μύκονος: 4 ξενοδοχεία με καταπληκτική βαθμολογία στη Booking από 50€!

«Κανείς δεν θέλει τα χρήματά του να θεωρούνται δεδομένο και δεν θέλει να αισθάνεται πως απλά χρεώνονται τεράστια χρηματικά ποσά χωρίς να δικαιολογούνται», αναφέρει ο Λάσμαν.

Δείτε μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια:

Βίλα στη Μύκονο με 141.502 ευρώ την εβδομάδα

Εκπληκτική πισίνα με θέα στο Αιγαίο!

Ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή η βίλα στο Πόρτο Χέλι με 85.892 ευρώ την εβδομάδα

Προς 99.000 ευρώ την εβδομάδα ενοικιάζεται η βίλα αυτή στην Ιθάκη

Εντυπωσιακή βίλα στην Τοσκάνη με 70.735 ευρώ την εβδομάδα

Βίλα στις ιταλικές λίμνες με 85.905 ευρώ την εβδομάδα

Βρίσκεται στο Τρεμέτζο, κοντά στη λίμνη Κόμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ