Αεροδρόμιο Βενιζέλος

Η σφοδρή χιονόπτωση στα Σπάτα έντυσε στα λευκά το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβάτες και τα πληρώματα των αεροσκαφών περιμένουν μέσα στα αεροπλάνα και περιμένουν οδηγίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ακυρώνονται πτήσεις εσωτερικού λόγω της κακοκαιρίας.

- Advertisement -

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο εξαιτίας του χιονιά.

Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.

Έκλεισε η Κατεχάκη λόγω χιονιού

Διαβάστε ακόμα:  City break στην Αθήνα: Ανακαλύψτε τις λιγότερο γνωστές γειτονιές της πόλης με δύο νέους ακουστικούς περιπάτους και τη βοήθεια της Google

Κλειστή είναι η λεωφόρος Κατεχάκη, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έφερε και στην Αττική η κακοκαιρία Ελπίς.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Κατεχάκη στη συμβολή της με την οδό Κοκκινοπούλου στο ύψος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στο ύψος της Μεσογείων.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ