Σε άσχημο χρονικό σημείο η Ryanair υπενθύμισε ότι θα προβεί σε αλλαγές στην πολιτική παράδοσης αποσκευών των επιβατών.Θα τεθεί σε εφαρμογή σε ένα μήνα...

 

Με μία απεργία πιλότων της εταιρείας να αιωρείται την περίοδο των γιορτών (σ.σ. ήδη έχει ανακοινωθεί για τις 20 Δεκεμβρίου χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνέπειες) φαίνεται να μπαίνει σε μία ιδιαίτερη θερμή περίοδο που σίγουρα στο Δουβλίνο απεύχονται να φτάσει στα επίπεδα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Προσοχή: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, Ηλεκτρικός και λεωφορεία

Ryanair 

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair θα τεθεί σε εφαρμογή σε ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 2018. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από εκείνη την ημερομηνία: Μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα.

Aegean: Πτήσεις σε 3 πόλεις της Γερμανίας από 41€!

Η προτεραιότητα επιβίβασης μπορεί να προσκομιστεί έναντι 5 ευρώ την ώρα της κράτησης ή να προστεθεί στην κράτηση έως και μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης έναντι 6 ευρώ.

Ryanair

Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα μπορούν να μεταφέρουνε μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, δωρεάν.

H ευρωπαϊκή πόλη με τον πιο… προκλητικό χριστουγεννιάτικο στολισμό! (photos)

Παράλληλα η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair, συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές (από 35€ σε 25€) και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Πηγή: E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ