Εδώ θα κάνουμε μια βόλτα από ψηλά σε μια ονειρική ελληνική παραλία που είναι αγκαλιασμένη από πυκνή βλάστηση με ένα κατάφυτο φαράγγι. Τα κρυστάλλινα νερά της και οι μοναδικές εικόνες που θα δείτε θα σας κάνουν να την βάλετε στην καλοκαιρινή ταξιδιωτική σας λίστα!

- Advertisement -

Ποια είναι η υπέροχη παραλία

Ο λόγος για την παραλία Ποτάμι που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Σάμου. Βρίσκεται κοντά στο Καρλόβασι αλλά την επισκέπτονται, εκτός από τους ντόπιους και πολλοί τουρίστες. Τα νερά είναι είναι πεντακάθαρα και το φυσικό τοπίο εκπληκτικό.

Δείτε επίσης Σάμος: Το νησί με τις μοναδικές παραλίες και το κρασί που θα τρελάνει τον ουρανίσκο σου

Πάνω από την παραλία υπάρχει ένα μεγάλο φαράγγι, το οποίο σε απόσταση 1 χμ. με τα πόδια θα σας φέρει στην αγκαλιά πολυάριθμων καταρρακτών (πολλοί κάνουν μπάνιο σ’ αυτούς), σε ένα ξεχασμένο Γενοβέζικο Κάστρο που δεσπόζει στο φαράγγι και στο απόλυτο πράσινο και δροσιά. Από εδώ μπορείτε να πάτε στις παραλίες Μικρό και Μεγάλο Σεϊτάνι, που είναι «σήμα κατατεθέν» της Σάμου.

Παραλία Ποτάμι Σάμου

Το ηλιοβασίλεμα στην παραλία είναι πανέμορφο και αξίζει να το δείτε. Κοντά στην παραλία υπάρχει το εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής εκκλησάκι στο οποίο λαμβάνουν χώρα πολλοί γάμοι και βαπτίσεις, καθώς η θέα και το τοπίο τριγύρω είναι μοναδικό.

Απολαύστε την πτήση με αυτό το μοναδικό βίντεο!

Βίντεο: haanity

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ