Μπορεί να ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια δειλά όµως το αυθεντικό του στυλ και η ενέργεια, που οφείλεται στους ιδιοκτήτες Θύµιο και Αυγέρη Σεχρεµέλη, δεν άργησε να κερδίσει την καρδιά των χιονοδρόµων και όχι µόνο… Αν και «κρυµµένο» στην πλατεία Λάκκα, βρίσκει τον τρόπο να τραβάει την προσοχή µας πάνω του.

- Advertisement -

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου
([email protected])
fb-icon instagram

Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Η φετινή σεζόν, λοιπόν, βρίσκει το Sehre ανανεωµένο σε πιο barίστικο ύφος µε ιδιαίτερα φωτιστικά και πράσινες… αποχρώσεις, διατηρώντας ωστόσο τη διακόσµηση-φόρο τιµής στην ιστορία της χιονοδροµίας, µε τους ξύλινους τοίχους και τις vintage πινελιές. Όσο για την ποιότητα, συνεχίζει απαράµιλλη µε εξαίσιο καφέ, αρωµατικές ποικιλίες τσαγιού, wine list από τοπικούς παραγωγούς, premium ετικέτες και σπάνια spirits, αλλά και µια… «ανεξάντλητη» cocktail list µε εµπνευσµένες συνταγές! Τα Σ/Κ τα vibes του µας καλούν όλους σαν µια παρέα να διασκεδάσουµε µε deep house και ροκ ρυθµούς!

Τα αδέρφια Σεχρεμέλη (Αυγέρης αριστερά, Θύμιος δεξιά) μαζί με την interior designer Γεωργία Τηλιγάδα, μόλις ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Sehre. 

Team spirit
Eίναι από εκείνα τα µαγαζιά που θα κάνεις εύκολα στέκι… Είναι αυτή η θετική ενέργεια και τα vibes του αλλά και η σταθερή του, όλα αυτά τα χρόνια, προσωπικότητα που οφείλονται αρχικά στο αχτύπητο δίδυµο, τους ιδιοκτήτες Θύµιο και Αυγέρη Σεχρεµέλη. Αγαπητοί σε όλους, τα δύο αδέλφια έχουν καταφέρει να κάνουν όχι άλλο ένα café-bar, αλλά να δηµιουργήσουν εδώ και 10 χρόνια τη δική τους… «φωλίτσα» µε αγάπη και προσωπικό µεράκι. Κι όλο αυτό έχει περάσει και στα παιδιά τα οποία δουλεύουν εκεί που πλέον το νιώθουν σαν σπίτι τους… Με προτεραιότητα πάντα τον πελάτη διακρίνονται για την ευγένεια και την ευχάριστη διάθεσή τους κάτι που σε κάνει να νιώθεις αµέσως οικεία.

H Βούλα, ο Χρήστος, η Άννα και η Μήνα. 

Άλλωστε τίποτα σε αυτό το µαγαζί δεν έχει αφεθεί στην τύχη του… Εκτός από το design του, που µας υποδέχτηκε άκρως ανανεωµένο, στην µπάρα µαζί µε premium spirits και σπάνιες ετικέτες, φέτος βρίσκουµε ακόµα πιο ιδιαίτερη τη house cocktail list του, που επιµελείται ο Βαγγέλης Φίλιππας (έχει περάσει από αρκετά γνωστά Αθηναϊκά µαγαζιά), την ώρα που η µουσική είναι στα… «χέρια» έµπειρων DJs όπως o Baltas –resident για 3η συνεχόµενη χρονιά– και o Gary, oι οποίοι κινούνται σε ψαγµένα house µονοπάτια…. Με λίγα λόγια, ένα εκρηκτικό team που «υπογράφει» τις πιο όµορφες στιγµές µας στο βουνό!

O Dj Gary 

O Dj Baltas 

Must try:  Το ρακόµελο και τα αρωµατικό οινόµελο.

Tip: Τις ηλιόλουστες µέρες αράζουµε έξω µε τις πολύχρωµες κουρελούδες και τα γεµάτα λουλούδια παρτέρια του που θυµίζουν αυλή σπιτιού!

Info:

Καθηµερινά από τις 08:00

Πλατεία Λάκκα, Τ. 22670 31518

Ο Βαγγέλης με την Έφη στο bar 

* To “Ελάφι” είναι ζωγραφισμένο στο χέρι από τον καλλιτέχνη Yiakou (www.yiakou.com).

Πηγή: Αrachova Magazine 2017

Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν μόνο με ένα κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ