Η Αυστραλία, όπως λένε οι ντόπιοι είναι η χώρα όπου κινδυνεύεις να χάσεις την ζωή σου από το πιο μικρό έντομο. Δεν είναι εύκολο για όσους τα φοβούνται ή αηδιάζουν με αυτά να ζουν εκεί. Αράχνες, κατσαρίδες κλπ. Είναι όλα υπερμεγέθη και εύκολα σου κόβουν την ανάσα.

Ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, αναστάτωσε όλη την χώρα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο αηδιαστικά έντομα που έχουμε δει.

Ντουμπάι: Eταιρεία real estate προσφέρει εργασία με ετήσιες αποδοχές 225.000 ευρώ! Ζητά μόνο δίπλωμα οδήγησης

Η όψη του είναι αποκρουστική. Και αν το βλέπαμε μπροστά μας σίγουρα η αντίδρασή μας δεν θα ήταν να πάρουμε μια παντόφλα ή ένα περιοδικό και να το σκοτώσουμε. Μάλλον θα τσιρίζαμε.

Ανακαλύψαμε 10 εστιατόρια στον κόσμο που... περιστρέφονται! (φωτο)

Το ίδιο θα έκαναν και οι χρήστες του διαδικτύου. Ένας έγραψε πως αν δει κάτι τέτοιο στο σπίτι θα του βάλει φωτιά. Στο σπίτι…

Πάντως αυτό μάλλον δεν θα βοηθήσει. Από όποιο μέρος της κόλασης κι αν ήρθε αυτό το πλάσμα, είναι συνηθισμένο στην φωτιά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να το συναντήσει. Το έντομο αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα moth (βώτρυδα) που ζει στην Βόρεια και την Δυτική Αυστραλία. Το όνομα του είναι Creatonotos Gangis. Αλλά απ’ ότι καταλάβαμε, εσείς θα του δώσετε πολλά άλλα..

Τα 5 ταξίδια ζωής που πρέπει να κάνετε πριν τα 25

Πηγή: E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ