Μπορεί όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εγκαταλείπουν τις δουλειές για να κάνουν τον γύρω του κόσμου, αλλά αυτός ο άντρας αποφάσισε να ενώσει τις δύο τους αγάπες με έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Φιλ Ντουνκάν είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα, καθώς έχει  travel blog, αλλά το concept των ταξιδιών του δεν μοιάζει με κανένα.

- Advertisement -

Ο ίδιος έχει επισκεφτεί και τις 5 ηπείρους,έχει εξερευνήσει περίπου 30 χώρες και αυτό που κάνει στη καθεμία είναι να βγάζει … τρώγοντας πίτσα.

Μετρό της Β. Κορέας: Είναι…100 μέτρα κάτω από τη γη και έχει ζωγραφιές του Κιμ Γιονγκ Ουν

Έχοντας λατρεία με τα ταξίδια και τις πίτσες, ο ίδιος  βγάζει φωτογραφίες στα ιστορικά αξιοθέατα της κάθε χώρας, κρατώντας πάντα μία πίτσα.

Ο Φίλ είχε δηλώσει πως είχε «κολλήσει» με το ιταλικό φαγητό από την ηλικία των 5 ετών, όταν επισκέφτηκε το Παρίσι με την οικογένειά του και από τότε δεν μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό.

Σημεία σε όλο τον πλανήτη! Τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο

Αν και ο ίδιος έχει τέλειο σώμα και αγαπά τα extreme sport, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει, όταν έρχεται η ώρα του… φαγητού (ή καλύτερα της πίτσας).

Έχοντας ταξιδέψει στην Αφρική, την Αμερική, την Ευρώπη και διάφορα τροπικά νησιά, ο Φίλ έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram με το λογαριασμό του να ακολουθούν περίπου 20 χιλιάδες άτομα, βλέποντας μόνο πίτσες, αξιοθέατα και τους… κοιλιακούς του.

Ο Βρετανός που διέσχισε 17 χώρες με το ποδήλατό του!Κατέληξε στην Ελλάδα, τα μέρη που τον εντυπωσίασαν

Τα 12 τοπ σημεία για να βγάλεις selfie! Τα ψάχνουν όλοι στο Ιnstagram

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ