Μπορεί όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εγκαταλείπουν τις δουλειές για να κάνουν τον γύρω του κόσμου, αλλά αυτός ο άντρας αποφάσισε να ενώσει τις δύο τους αγάπες με έναν μοναδικό τρόπο.

- Advertisement -

Ο Φιλ Ντουνκάν είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα, καθώς έχει  travel blog, αλλά το concept των ταξιδιών του δεν μοιάζει με κανένα.

Ο ίδιος έχει επισκεφτεί και τις 5 ηπείρους,έχει εξερευνήσει περίπου 30 χώρες και αυτό που κάνει στη καθεμία είναι να βγάζει … τρώγοντας πίτσα.

Μετρό της Β. Κορέας: Είναι…100 μέτρα κάτω από τη γη και έχει ζωγραφιές του Κιμ Γιονγκ Ουν

Έχοντας λατρεία με τα ταξίδια και τις πίτσες, ο ίδιος  βγάζει φωτογραφίες στα ιστορικά αξιοθέατα της κάθε χώρας, κρατώντας πάντα μία πίτσα.

Ο Φίλ είχε δηλώσει πως είχε «κολλήσει» με το ιταλικό φαγητό από την ηλικία των 5 ετών, όταν επισκέφτηκε το Παρίσι με την οικογένειά του και από τότε δεν μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό.

Σημεία σε όλο τον πλανήτη! Τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο

Αν και ο ίδιος έχει τέλειο σώμα και αγαπά τα extreme sport, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει, όταν έρχεται η ώρα του… φαγητού (ή καλύτερα της πίτσας).

Έχοντας ταξιδέψει στην Αφρική, την Αμερική, την Ευρώπη και διάφορα τροπικά νησιά, ο Φίλ έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram με το λογαριασμό του να ακολουθούν περίπου 20 χιλιάδες άτομα, βλέποντας μόνο πίτσες, αξιοθέατα και τους… κοιλιακούς του.

Ο Βρετανός που διέσχισε 17 χώρες με το ποδήλατό του!Κατέληξε στην Ελλάδα, τα μέρη που τον εντυπωσίασαν

Τα 12 τοπ σημεία για να βγάλεις selfie! Τα ψάχνουν όλοι στο Ιnstagram

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ