Σε τουριστικό προορισμό με «σημαία» τον Πολιτισμό εξελίσσεται η Άνδρος χάρη στις ποικίλες εκδηλώσεις που σχεδόν καθημερινά οργανώνονται στο νησί.

Το πλούσιο Φεστιβάλ

που καλύπτει όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων και τα διαρκή καλλιτεχνικά δρώμενα στο Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, δίνουν ξεχωριστή διάσταση που, σε συνδυασμό με την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος και τις γιορτές που οργανώνονται, δίνουν «ζωντάνια» και ποιοτική διάσταση στον προορισμό.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης τόνισε:

«Η Άνδρος, χάρη στους ευεργέτες , τους εξέχοντες συντοπίτες, αλλά και τους επαγγελματίες και τους πολίτες της έχει αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια ως ένας τόπος με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η Τέχνη και, γενικά, ο Πολιτισμός.

Αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που δεν γνωρίζατε ότι απαγορεύεται να έχετε στη χειραποσκευή σας

Διαβάστε ακόμα:  Τα ελληνικά νησιά που εκθειάζουν και επιλέγουν για διακοπές οι συντάκτες του Conde Nast Traveller

Επιδίωξή μας είναι να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο

τα ιδιαίτερα στοιχεία του τουριστικού – και όχι μόνο – προϊόντος του νησιού μας. Και χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε την ανταπόκριση που έχουμε στα πρόσωπα των πολλών επιφανών επισκεπτών μας.

Με την ευκαιρία, θεωρώ χρέος μου, ανταποκρινόμενος στα αισθήματα όλων των Ανδριωτών, να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Πρέσβη της Βρετανίας κυρία Kate Smith, για όσα τόσο κολακευτικά και τιμητικά για το νησί μας έγραψε , μετά την πρόσφατη επίσκεψή της.

Εντυπωσιακό video- Εκεί που ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός ωκεανός δίνουν ραντεβού! Τι συμβαίνει

Παρόμοια σχόλια επιφανών προσωπικοτήτων, όπως και εκείνα του Πρέσβη της Γαλλίας που είχε μοιραστεί μαζί μας τις εορταστικές εκδηλώσεις του λεμονιού, αλλά και του Αμερικανού πρέσβη κ. Πάϊατ, μας γεμίζουν χαρά και δύναμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ