Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
28.2 C
Athens
ΑρχικήΚυκλάδεςΆνδροςΆνδρος: Τουριστικός προορισμός με «σημαία» τον Πολιτισμό

Άνδρος: Τουριστικός προορισμός με «σημαία» τον Πολιτισμό

Σε τουριστικό προορισμό με «σημαία» τον Πολιτισμό εξελίσσεται η Άνδρος χάρη στις ποικίλες εκδηλώσεις που σχεδόν καθημερινά οργανώνονται στο νησί.

Το πλούσιο Φεστιβάλ

που καλύπτει όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων και τα διαρκή καλλιτεχνικά δρώμενα στο Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, δίνουν ξεχωριστή διάσταση που, σε συνδυασμό με την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος και τις γιορτές που οργανώνονται, δίνουν «ζωντάνια» και ποιοτική διάσταση στον προορισμό.

- Advertisement -

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης τόνισε:

«Η Άνδρος, χάρη στους ευεργέτες , τους εξέχοντες συντοπίτες, αλλά και τους επαγγελματίες και τους πολίτες της έχει αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια ως ένας τόπος με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η Τέχνη και, γενικά, ο Πολιτισμός.

Αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που δεν γνωρίζατε ότι απαγορεύεται να έχετε στη χειραποσκευή σας

Επιδίωξή μας είναι να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο

τα ιδιαίτερα στοιχεία του τουριστικού – και όχι μόνο – προϊόντος του νησιού μας. Και χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε την ανταπόκριση που έχουμε στα πρόσωπα των πολλών επιφανών επισκεπτών μας.

Με την ευκαιρία, θεωρώ χρέος μου, ανταποκρινόμενος στα αισθήματα όλων των Ανδριωτών, να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Πρέσβη της Βρετανίας κυρία Kate Smith, για όσα τόσο κολακευτικά και τιμητικά για το νησί μας έγραψε , μετά την πρόσφατη επίσκεψή της.

Εντυπωσιακό video- Εκεί που ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός ωκεανός δίνουν ραντεβού! Τι συμβαίνει

Παρόμοια σχόλια επιφανών προσωπικοτήτων, όπως και εκείνα του Πρέσβη της Γαλλίας που είχε μοιραστεί μαζί μας τις εορταστικές εκδηλώσεις του λεμονιού, αλλά και του Αμερικανού πρέσβη κ. Πάϊατ, μας γεμίζουν χαρά και δύναμη».

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,397 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ