κουδούνι στο αεροπλάνο
- Advertisement -

Ανησυχία επικρατεί στους τουριστικούς και ταξιδιωτικούς πράκτορες που βλέπουν αύξηση στη τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Επίσης, ανακαλύψτε ατα νέα δρομολόγια για Ελλάδα που μας ταξιδεύουν σε περισσότερους προορισμούς!

Ο πρώην πρόεδρος της Abta, Noel Josephides, προειδοποίησε πως, ίσως, να έρθουν αυξήσεις στο κόστος των αεροπορικών θέσεων μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Η κατάρρευση του Thomas Cook τον Σεπτέμβριο έβγαλε περίπου 2,5 εκατομμύρια θέσεις αερομεταφορών από την αγορά. Η TUI ανακοίνωσε πως θα προσθέσει δύο εκατομμύρια θέσεις για το 2020 , η Jet2 και η Jet2holidays ανακοίνωσαν 170.000 παραπάνω θέσεις για το χειμώνα.

Η EasyJet Holidays στοχεύει σε ένα εκατομμύριο επιβάτες τους πρώτους 12 μήνες από την δραστηριοποίησή της πριν από τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, ο Josephides, πρόεδρος του Sunvil, παραμένει επίσης ανήσυχος για το αν οι θέσεις που βγήκαν από την αγορά, θα αντικατασταθούν πλήρως. «Δεν νομίζω ότι το κενό θα γεμίσει», τόνισε. Αλλά ο διευθυντής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Abta John de Vial διαφώνησε λέγοντας: «Νομίζω ότι θα συμβεί αρκετά γρήγορα. Η ζήτηση δεν έχει αλλάξει και η ζήτηση θα καλυφθεί».

Scoot Airlines: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς Αθήνα και Βερολίνο έως και τον Μάρτιο του 2021

Ποιες είναι οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2020;

Σύμφωνα με την AirlineRatings καταρτίστηκε μία λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2020.

Σύμφωνα με όσα «εξέδωσε» η λίστα η καλύτερη αεροπορική χρονιά για το 2020 είναι η Air New Zealand. H αεροπορική εταιρεία κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή λόγω των καινοτομιών του αεροσκάφους και του καταπληκτικού προσωπικού.

O Τζέφρεϊ Τόμας , αρχισυντάκτης του AirlineRatings.com, τόνισε: «Τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρεία έχει μειώσει τις καύσεις καυσίμων και κατά συνέπεια τις εκπομπές άνθρακα κατά 22%»

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Singapore Airlines και παρακάτω μπορείτε να δείτε πως συμπληρώνεται η πρώτη 20αδα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2020:

 1. Air New Zealand
 2. Singapore Airlines
 3. All Nippon Airways
 4. Qantas
 5. Cathay Pacific
 6. Emirates
 7. Virgin Atlantic
 8. EVA Air
 9. Qatar Airways
 10. Virgin Australia
 11. Lufthansa
 12. Finnair
 13. Japan Airlines
 14. KLM
 15. Korean Airlines
 16. Hawaiian Airlines
 17. British Airways
 18. Alaska Airlines
 19. Delta Air Lines
 20. Etihad Airways
Ryanair: Απίθανες τιμές για λίγες μέρες! Πετάξτε για Βουκουρέστι με €45 & πολλές ακόμα προσφορές

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ