Στην γη των Ινδιάνων Nvajo, στην περιοχή Page της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, θα συναντήσετε το φαράγγι της Αντιλόπης (Antilope Canyon), ένα μέρος που θυμίζει περισσότερο ψευδαίσθηση ή πίνακα ζωγραφικής παρά φυσικό τοπίο!

- Advertisement -

Όμως η φύση δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνέχεια δημιουργώντας  τυχαία… σε διάφορα μέρη του πλανήτη τοπία που κυριολεκτικά καθηλώνουν τα βλέμματα! Και το συγκεκριμένο φαράγγι σίγουρα κατέχει μια από της υψηλότερες θέσεις σ’ αυτή τη λίστα!

Για την ιστορία μάθετε ότι αυτό το φαράγγι της Αμερικής σπάει ρεκόρ τουριστικής επισκεψιμότητας  κάθε χρόνο και όσοι έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εκεί, δεν συγκρίνουν την εμπειρία με τίποτα άλλο! Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ…

Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, αξίζει να ανεχτείτε τις υψηλές θερμοκρασίες μόνο και μόνο για να θαυμάσετε το υπερθέαμα καθώς οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στα βράχια και δίνουν ένταση σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις του τοπίου!

Και επειδή σίγουρα θα έχετε δει πολλές φωτογραφίες…, η ομάδα του travelstyle.gr ανακάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο ΒΙΝΤΕΟ που σας ταξιδεύει κατ’ ευθείαν στο εσωτερικό του φαραγγιού!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ