Άνοιξαν κεφάλια Γερμανοί τουρίστες σε παραλιακό δρόμο της Μαγιόρκα όταν πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών…

Στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός διακρίνονται οι δύο ομάδες να λογοφέρνουν για άγνωστο λόγο στην παραλία Ελ Αρενάλ του φημισμένου ισπανικού θερέτρου, ενώ ένας άντρας σέρνεται στέδαφος,λίγο αφότου δέχθηκε κλωτσιά που τον έριξε απ’ τη μοτοσικλέτα του. Ένας άλλος άνδρας πηδά έντειχίο και τον κλωτσά στην πλάτη προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του.

Ένας απ’ τους άνδρες απομακρύνεται, αλλά ο άλλος τον ακολουθεί ενώ μέλη των δύο ομάδων προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Σε διακοπές είστε! Αφήστε το να πάει», ακούγεται ένας να λέει.

Διαβάστε ακόμα:  Πελοπόννησος: 2+1 παραλίες της που είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο

Όμως αντί να πέσουν οι τόνοι, ξεσπά ένας άγριος καυγάς κι αρχίζουν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο με γροθιές και κλωτσιές. Αίματα τρέχουν απ’ τα κεφάλια τουλάχιστον δύο εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου – άγνωστο πώς τραυματίστηκαν.

Ο καυγάς συνεχίζεται με περίπου επτά Γερμανούς τουρίστες να εκτοξεύουν γροθιές και κλωτσιές. Ένας απ’ τους άνδρες σωριάζεται στο έδαφος προσπαθώντας να ανασάνει απ’ το χτύπημα, ενώ γυναίκες ακούγονται στο βάθος να ουρλιάζουν παρακαλώντας τους να σταματήσουν.

Αυτές είναι οι 55 ακατάλληλες παραλίες για μπάνιο στην Αττική!Δεν πρέπει να κολυμπήσετε στα νερά τους!

πηγή:pronews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ