Κινητό, τάμπλετ, βιβλίο, περιοδικό ή μαξιλαράκι για τον ύπνο! Εσύ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παίρνεις μαζί σου κάθε φορά που ταξιδεύεις με αεροπλάνο;

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν και δεν προτείνουν κανένα από τα παραπάνω, καθώς για εκείνους το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχεις πάνω σου μέσα σε ένα αεροπλάνο είναι ένα… μπαλάκι του τένις.

Κι όμως ένα μπαλάκι του τένις μπορεί να είναι θαυματουργό για σένα που είσαι αρκετές ώρες στον αέρα.

Ο λόγος είναι κυρίως ιατρικός, καθώς αυτό το στρογγυλό πράσινο μπαλάκι μπορεί να σε απαλλάξει από τις κράμπες στα πόδια, το πιάσιμο σε διάφορα μέρη του σώματος και τους πόνους στη μέση και στις αρθρώσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Ανακαλύπτουμε 5 «ψαγμένες» ευρωπαϊκές γειτονιές που προτιμούν οι ντόπιοι

Απίστευτο! Δεν μπορείτε να μαντέψετε τι συνίσταται επιστημονικά να έχουμε μαζί μας σε αεροπορικές πτήσεις (Photo)

Πώς;

Ο χειρούργος Αλί Γκοζ από την Ορθοπεδική Κλινική του Λονδίνου αποκάλυψε στην The Daily Star πως θα απαλλαγούμε από τους πόνους λόγω της πολύωρης ακινησίας.

Ο ίδιος , λοιπόν, μας συμβούλεψε να πιέζουμε κάθε φορά λίγο το μπαλάκι του τένις στα σημεία που  αισθανόμαστε πόνο. Παρ΄όλο που στην αρχή με την πίεση θα πονέσουμε λίγο παραπάνω, μετά θα είμαστε πιο χαλαροί από πριν. Αυτός, μάλιστα, είναι και ένας έξυπνος τρόπος για να ξεπιαστούμε, χωρίς να ενοχλούμε τον διπλανό μας κάνοντας μεγάλες κινήσεις.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ