Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
30 C
Athens
ΑρχικήTravelΑπίστευτο! Έκαναν 2 μήνες ταξίδι για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ!

Απίστευτο! Έκαναν 2 μήνες ταξίδι για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ!

Ένα ζευγάρι συνταξιούχων αποφάσισε να επισκεφτεί το γιο του στο Χονγκ Κονγκ, χρησιμοποιώντας μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ένα ταξίδι 12.000 μιλίων από το σπίτι τους στην Οξφόρδη.

Ενώ ο Phil και Emma Whiting θα μπορούσαν πολύ απλά να πετάξουν με αεροπλάνο από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ σε μια πτήση 21 ωρών, επέλεξαν να περάσουν σχεδόν 8 εβδομάδες για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους παίρνοντας τρένα, λεωφορεία, ταξί, άλογα και… τελεφερίκ! Ο στόχος του ταξιδιού τους ήταν πολύ σημαντικός… ήθελαν να φτάσουν εγκαίρως στα 30α γενέθλια του γιου τους στις 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τους ίδιους, όλο αυτό το ταξίδι το είδαν σαν μια μεγάλη πρόκληση, τώρα που έχουν συνταξιοδοτηθεί και οι δύο, για να γνωρίσουν νέους τόπους και εμπειρίες.

Ο προγραμματισμός τους ήταν εξαιρετικός, αφού σύμφωνα με τους ίδιους, δεν έχασαν ούτε ένα τρένο, ούτε ένα λεωφορείο, ούτε ένα… τελεφερικ. Ήταν και οι δύο απόλυτα συνεπής στο λεπτομερές πρόγραμμα που είχαν στο μυαλό τους και δεν ξέφυγαν ούτε… λεπτό!

- Advertisement -

Και το… περίεργο της υπόθεσης είναι ότι υπήρχαν κι άλλοι ταξιδιώτες στα 16 τρένα που επιβιβάστηκαν, που έκαναν παρόμοια ταξίδια με το ζευγάρι!

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,397 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ