Aegean αεροπλάνο

Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για διοργανώσουμε ένα ταξίδι στο εσωτερικό ή το εξωτερικό της χώρας, αφού οι αεροπορικές εταιρείες βγάζουν καθημερινά νέες προσφορές για πτήσεις σε απίθανες τιμές! Εννοείται, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορονοϊό! Εκμεταλλευτείτε την απίστευτη προσφορά της Aegean Airlines για 50% έκπτωση σε πτήσεις εξωτερικού! Και φυσικά μάθετε τις τάσεις στην online οργάνωση των ταξιδιών.

- Advertisement -

Πώς να κερδίσετε 50% στην επόμενη πτήση σας

To φετινό φθινόπωρο είναι μια μοναδική ευκαιρία για ταξίδια στο εξωτερικό! Επωφεληθείτε από αυτή την αποκλειστική προσφορά και ανακαλύψτε νέους προορισμούς στην Ευρώπη με έκπτωση 50%!

Χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό: OFF50 κατά τη διάρκεια της κράτησής σας και κερδίστε 50% έκπτωση για την επόμενη πτήση σας σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού. 

Ισχύει για κρατήσεις έως 25/09/2020

και πτήσεις μεταξύ 09/09/2020 – 30/11/2020.

Για να δείτε τη μοναδική προσφορά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines.

Τραστέβερε, Ρώμη
Ponte Sisto, Τραστέβερε, Ρώμη

Όροι και Προϋποθέσεις:
Η προσφορά αφορά σε πτήσεις με απλή μετάβαση και με επιστροφή που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από/προς Ελλάδα για όλο το δίκτυο του εξωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com, στο olympicair.com και στο AEGEAN app από 09/09/2020 έως 25/09/2020 για πτήσεις από 09/09/2020 έως και 30/11/2020. Η χρήση της προσφοράς θα γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης. Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της προσφοράς κατά τη διαδικασία κράτησης από το Low Fare Calendar. Η χρήση του εκπτωτικού κωδικού ισχύει μόνο για τον παραλήπτη του συγκεκριμένου email, και εφόσον χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο email κατά την κράτηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός ανά κράτηση. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά. Η έκπτωση 50% εφαρμόζεται στον ναύλο και όχι στη συνολική αξία του εισιτηρίου. 

Αεροπορικά ταξίδια την εποχή του κορονοϊού… Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτή την εποχή τα ταξιδιωτικά νέα συνδέονται άµεσα ή έµµεσα µε τον κορονοϊό. Νέα δεδοµένα, νέοι κανόνες, νέες εικόνες… Η πανδηµία άλλαξε άρδην όλα όσα γνωρίζαµε για τα ταξίδια και καλεί τους ταξιδιώτες να προσαρµοστούν σε όσα καινούργια έχουν συµβεί στις µετακινήσεις εντός και εκτός χώρας, µε επίκεντρο πάντα την προστασία και την ασφάλεια της υγείας. Με το άνοιγµα των συνόρων, των αεροδροµίων και των λιµανιών, εύλογες ερωτήσεις προκύπτουν σχετικά µε ό,τι συνδέεται µε τα ταξίδια… Εµείς σας δίνουµε τις απαντήσεις για να γνωρίζετε πώς θα οργανώσετε φέτος τις διακοπές σας.

Πόσο ασφαλές είναι το ταξίδι µε αεροπλάνο σε καιρό πανδηµίας;

Η αλήθεια είναι πως τα διεθνή ταξίδια θα αργήσουν να ανακάµψουν – και αυτό δεν είναι πεσιµιστική σκέψη, είναι η πραγµατικότητα. Πάντως σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια στο αεροπλάνο εξαρτάται από τα προσωπικά µέτρα που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπως:

- Advertisement -

1. Φροντίστε να φοράτε τη µάσκα σας όσο διαρκεί η πτήση, για να προστατευτείτε από τα αεροµεταφερόµενα σωµατίδια.

2. Κρατείστε τις αποστάσεις, τόσο στο αεροδρόµιο όσο και κατά την πτήση.

3. Προτιµήστε να έχετε µια carry-on τσάντα καθώς θα περάσει από λιγότερα χέρια.

4. Κλείστε µε το φερµουάρ το ποστοφόλι και άλλα τσαντάκια που κρατάτε για να περιορίσετε την έκθεση σε µικρόβια.

5. Χρησιµοποιήστε απολυµαντικά µαντιλάκια για το κάθισµα, τη ζώνη ασφαλείας, τα παράθυρα και το τραπεζάκι της θέσης σας πριν καθίσετε.

6. Πιάστε τα πόµολα της πόρτας του WC και το τραπεζάκι µπροστά από τη θέση σας µε χαρτοµάντιλο και γενικά κάντε το ίδιο για οτιδήποτε χρησιµοποιείται από πολύ κόσµο.

7. Βάλτε όσο πιο συχνά µπορείτε απολυµαντικό χεριών, και ειδικά εάν έχετε αγγίξει πολλά σηµεία µέσα στο αεροπλάνο.

8. Προσπαθήστε να αποφύγετε την χρήση της τουαλέτας αλλά, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε να πλύνετε µετά πολύ καλά τα χέρια σας.

9. Μείνετε ενυδατωµένοι, που σηµαίνει πιείτε πολλά υγρά, αφού αυτό θα επιτρέψει στους βλεννογόνους σας να λειτουργούν πιο αποτελεσµατικά.

10. Πάρτε µια βιταµίνη που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας, όπως, για παράδειγµα, βιταµίνη C, πάντα, βέβαια, σε συνεννόηση µε τον γιατρό σας.

11. Φέρτε το δικό σας µαξιλάρι και κουβέρτα ταξιδιού.

12. Πλύνετε το πρόσωπο και τα χέρια σας µε σαπούνι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα µετά την πτήση.

13. Φυσήξτε τη µύτη σας µόλις αποβιβαστείτε. Επιπλέον, µπορείτε να ξεπλύνετε τη µύτη σας µε κάποιο αλατούχο διάλυµα για να διατηρήσετε ένα υγρό προστατευτικό φράγµα.

14. Προτιµήστε να καθίσετε στο παράθυρο. Έτσι θα αποφύγετε καλύτερα τους υπόλοιπους επιβάτες και το πλήρωµα της πτήσης που περπατούν στον διάδροµο.

** Στην περίπτωση που νοικιάσετε αυτοκίνητο κατά την άφιξή µας στο αεροδρόµιο, ζητήστε από την εταιρεία λεπτοµερή ενηµέρωση για τα µέτρα υγιεινής που λαµβάνει µετά από κάθε ενοικίαση οχήµατος. Είναι σηµαντικό να τηρήσετε µε ευλάβεια τους κανόνες υγιεινής που ακολουθείτε στο δικό σας αυτοκίνητο και στο ενοικιαζόµενο. Καλό θα ήταν επίσης να ανοίξετε για λίγη ώρα τον κλιµατισµό, αφήνοντας ανοιχτά τα παράθυρα του οχήµατος, προκειµένου να φιλτραριστεί επαρκώς ο αέρας.

Με μάσκες στο αεροδρόμιο.

Ποια µέτρα πρέπει να λαµβάβουν οι αεροπορικές εταιρείες:

  • Απαγορεύουν την είσοδο στο αεροσκάφος των επιβατών χωρίς µάσκα.
  • Περιορίζουν όσο γίνεται τις κινήσεις των επιβατών.
  • Οργανώνουν τις διαδικασίες check-in, παράδοσης και παραλαβής αποσκευών κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισµός, ενώ έχουν τοποθετήσει προστατευτικά σε κάθε σηµείο ελέγχου εισιτηρίων.
  • Υποχρεωτική συµπλήρωση της φόρµας Passenger Locator Form (PLF) από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς την Ελλάδα. Όσοι ταξιδεύουν από το εξωτερικό προς τη χώρα µας οφείλουν έως και 48 ώρες πριν αναχωρήσουν να συµπληρώνουν στον υπολογιστή ή µέσω εφαρµογής στο κινητό τα στοιχεία τους και δεδοµένα, όπως για παράδειγµα τη χώρα προέλευσής τους, από ποιες άλλες χώρες πέρασαν, πού βρίσκονταν το τελευταίο 15ήµερο κ.λπ. Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται σε µια βάση δεδοµένων και µέσω της ανάλυσής τους κάθε ταξιδιώτης θα λαµβάνει ένα ειδικό barcode, βάσει του οποίου οι αρχές εδώ στην Ελλάδα θα γνωρίζουν εάν πρέπει να ελεγχθεί ή όχι.
  • Έχουν τροποποιήσει τη συσκευασία τροφίµων και ποτών για να µειωθεί η επαφή κατά τη διάρκεια του σερβιρίσµατος.
  • Επιτρέπουν στην καµπίνα του αεροσκάφους µόνο φορητό υπολογιστή, τσάντα χειρός, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη. Όλα τα άλλα αντικείµενα παραδίδονται στον έλεγχο αποσκευών.
Aegean απολύμανση αεροπλάνου
Απολύμανση αεροσκάφους από την Aegean Airlines.

** Η Emirates έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που πραγµατοποιεί επιτόπου ταχείες εξετάσεις για τον COVID-19 σε επιβάτες, σε συνεργασία µε την Αρχή Υγείας του Ντουµπάι (DHA, και τα αποτελέσµατα είναι διαθέσιµα σε 10 λεπτά.

ΣΗΜ. Όλα τα παραπάνω ενδέχεται να τροποποιηθούν καθώς οι ισχύουσες νοµοθεσίες και κυβερνητικές αποφάσεις, αλλάζουν ανάλογα µε τα κρούσµατα, τη διασπορά του ιού και τα επιµέρους προβλήµατα που αντιµετωπίζει κάθε κράτος/πόλη/χωριό/νησί. Φροντίστε να ενηµερωθείτε λεπτοµερώς για τον προορισµό που έχετε επιλέξει για το ταξίδι σας, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, όσο και για το γενικότερο πλαίσιο κανόνων και αποφάσεων που ενδεχοµένως να έχει τροποποιηθεί.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ