Αστέρας Βουλιαγμένης, παραλία
Ενημερώθηκε στις 5 Απριλίου 2024, 17:16

Τιμές Μυκόνου απέκτησε η κοσμοπολίτικη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης… λόγω των μέτρων για τον κορoνοϊό.

Οι επισκέπτες πληρώνουν πλέον το σετ (ομπρέλα – δύο ξαπλώστρες) στην τιμή των 80 ευρώ και στην παραλία δεν εισέρχεται παραπάνω κόσμος από τον αριθμό των ομπρελοκαθισμάτων.

Τάσος Δούσης: Σας βρήκα 8 υπέροχες αποδράσεις μια ανάσα από την Αθήνα για άνοιξη και καλοκαίρι!

Τα εισιτήρια των 80 ευρώ για σετ ομπρέλα ξαπλώστρα. 100 ευρώ για δύο άτομα συν ένα παιδί. 80 ευρώ εισιτήριο πληρώνει κι ένα άτομο

80 ευρώ για σετ με 1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στον Αστέρα Βουλιαγμένης
80 ευρώ για σετ με 1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μάλιστα κάθε φορά που ελευθερώνεται ένα σετ, οι υπάλληλοι της παραλίας προχωρούν στην απολύμανσή του, για να καθίσει ο επόμενος πελάτης.

Στην είσοδο, άπαντες, φορούν μάσκες πάρα τις υψηλές θερμοκρασίες ενώ τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις.
Εντός της παραλίας λειτουργεί μόνο ένα κατάστημα εστίασης το “40” το οποίο προσφέρει take away καφέ, χυμούς αναψυκτικά και συσκευασμένο φαγητό, όπως ορίζουν οι οδηγίες δεδομένου ότι το σερβίρισμα απαγορεύεται.

8 καταπληκτικές συμβουλές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και όχι μόνο από τον Τάσο Δούση για να μην γίνει η ζωή σας κόλαση!

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι μια πραγματική όαση στην πρωτεύουσα που παράλληλα όμως μπορεί να γίνει μια αληθινή κόλαση για όσους δεν προσέξουν και δεν ακολουθήσουν πιστά τις συμβουλές που θα σας δώσω από το blog μου και το travelstyle.gr

8 καταπληκτικές συμβουλές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης από τον Τάσο Δούση
  1. Πότε μα ποτέ στον Αστέρα Βουλιαγμένης δεν θα βρεθείτε Σαββατοκύριακο ή αργίες. Ο κόσμος είναι αληθινά χιλιάδες η παραλία γεμίζει από οικογένειες και παιδάκια η εξυπηρέτηση από το μοναδικό καφέ ρεστοράν δεν μπορεί να είναι η καλύτερη λόγω του όγκου της δουλειάς. Άσε που για να φτάσετε θα κάνετε 2 h στην παραλιακή και μετά άλλες 2 h για να γυρίσετε στο σπίτι σας.
  2. Πείτε όμως ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά και δεν έχετε ελεύθερο χρόνο τις καθημερινές. Άρα ό,τι και να λέω εγώ η επιλογή του Αστέρα Βουλιαγμένης ή αν θέλετε σε κοντινές παραλίες στην Αττική είναι Σαββατοκύριακο ή κάποιες αργίες.
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης στην Αττική
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης στην Αττική

Σε αυτή την περίπτωση πως δεν θα ταλαιπωρηθείτε; Στην παραλία του Αστέρα θα φτάσετε με το αυτοκίνητο σας το αργότερο στις 11. Εκείνη την ώρα ίσως και ακόμη νωρίτερα δεν θα βρείτε ουρά στο ταμείο και οπωσδήποτε θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες. Αν κάνετε το λάθος και φτάσετε στον Αστέρα μετά τις 12 το μεσημέρι εκτός από το κομφούζιο στους δρόμους θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο να μη βρείτε ούτε καρέκλα για να απλώσετε την πετσέτα σας.

Ο Τάσος Δούσης συμβουλεύει: «Όποιος πάει στις οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο πρέπει να…»

  1. Πως δεν θα ταλαιπωρηθείτε στην επιστροφή σας όποια ημέρα και αν πάτε στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σε καμία περίπτωση δεν θα ταλαιπωρηθείτε αν φύγετε από την παραλία πριν τις πέντε το απόγευμα ή διαφορετικά μετά τις οκτώ το απόγευμα. Αν κάνετε το λάθος να μαζέψετε τα πράγματα σας και να βγείτε στο δρόμο 5.30 ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ένα ασύλληπτο κομφούζιο στην παραλιακή θα σας κάνει να βρίζετε την ώρα και την στιγμή που βγήκατε από το σπίτι.
  2. Ο Αστέρα Βουλιαγμένης είναι μια τεράστια παραλία με δεκάδες ξαπλώστρες και ομπρέλες, πού είναι ιδανικά να καθίσετε; Κατά τη γνώμη μου, έτσι όπως είναι σήμερα η παραλία λόγω των έργων που κάνουν οι Τούρκοι στο ξενοδοχείο αλλά και στα κτίσματα της παραλίας,το ιδανικό είναι να βρείτε μια ξαπλώστρα ακριβώς μπροστά από την είσοδο. Το λέω αυτό διότι εκεί στα δεξιά δηλαδή,όπως κοιτάτε την παραλία ,υπάρχουν ντουζ αποδυτήρια και τουαλέτες,εάν πάτε προς το κέντρο και αριστερά δεν υπάρχει ούτε ντουζ,ούτε τουαλέτες,ούτε φυσικά σωστή εξυπηρέτηση από το μοναδικό καφέ restaurant.
  3. Αν και ο χορός βιντεοσκοπείται στον Αστέρα καλό θα ήταν να μην αφήνετε τα πράγματα σας εκτεθειμένα. Στη συγκεκριμένη παραλία όπως άλλωστε και σε όλες τις παραλίες Αττικής λειτουργούν οργανωμένες ομάδες εγκληματιών που παρατηρούν κάθε σας κίνηση και μόλις πάτε για μπάνιο σας αρπάζουν λεφτά κινητά και γυαλιά ηλίου. Άρα πως θα προστατευτείτε; Μπορείτε κάλλιστα να βάλετε τα πράγματα που δε χρειάζεστε στο άλλο λόκερ που είναι στα αποδυτήρια. Αφήστε το πορτοφόλι σας με τα χρήματα σας και κρατήστε πάνω σας τα άκρως απαραίτητα για να πάρετε τον καφέ και το νερό σας.
  4. Περί πάρκινγκ. Δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα εάν φτάσετε την ώρα αιχμής στην παραλία του Αστέρα. Γι’ αυτό όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο και παρκάρετε στο πάρκινγκ του Αστέρα που είναι ακριβώς πριν την παραλία.
  5. Πως θα βρείτε ομπρέλα μπροστά στη θάλασσα; Στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης δεν υπάρχει σύστημα κρατήσεων και επισήμως τουλάχιστον δε γίνονται προκρατήσεις παρά μόνο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κλείνεις online την ξαπλώστρα σου. Άρα τι κάνεις; Αν είσαι λίγο καπάτσος παίρνεις το τηλέφωνο ενός από τα παιδιά που σερβίρουν στο 40s στο restaurant και με ένα καλό πουρμπουάρ που αφήνεις πάντα όταν παραγγέλνεις το φαγητό σου κρατάνε ξαπλώστρα βάζοντας τα μπλουζάκια τους.
  6. Ο χάρτης της παραλίας. Αυτό είναι για όσους ενδιαφέρονται να πάνε στον Αστέρα Βουλιαγμένης να περάσουν καλά όχι μόνο για το μπάνιο τους αλλά και για γνωριμίες

Τάσος Δούσης: Θα ακριβύνουν ή όχι τα αεροπορικά εισιτήρια; Ποσό θα αλλάξει ο ιός τα ταξίδια;

Η υπέροχη παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης
Η υπέροχη παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης

Λοιπόν όπως κοιτάτε τον Αστέρα Βουλιαγμένης στην παραλία δεξιά θα βρείτε οικογένειες με παιδάκια και τους μόνιμους χειμερινούς κολυμβητές που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Στο κέντρο και μπροστά θα βρείτε ας πούμε τα δυνατά πορτοφόλια Έλληνες και ξένους. Συνήθως κάνουν επίδειξη πλούτου με κοπέλες του ανατολικού μπλοκ και με εγχώρια μοντέλα β διαλογής. Στο κέντρο αλλά πίσω θα βρείτε συνήθως νεαρές κοπέλες που ψάχνουν την τύχη τους ή νεαρούς με τατουάζ και μούσκουλα σαν το ανθρωπάκι από την pirreli! Τέρμα αριστερά πάνε συνήθως οι μοναχικοί τύποι και όλος εκείνος ο κόσμος που δεν θέλει την βαβούρα και ζητά την ησυχία του.

Λοιπόν αυτά για τον Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά νομίζω ότι αυτές οι συμβουλές είναι γενικά για όλες τις πλαζ της παραλιακής. Αν κάποιοι από εσάς διαβάσουν στο blog και στο travelstyle.gr αυτές τις οχτώ πολύ χρήσιμες συμβουλές ίσως να γλιτώσουν από την ταλαιπωρία. Καλά μπάνια… με καλή διάθεση!

Μην ξεχνάτε ότι το διαβάσατε στο blog μου στο Travelstyle.gr

Για περισσότερα άρθρα μπείτε στο blog μου στο Travelstyle.gr  εδώ https://www.travelstyle.gr/

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ