Ελαφονήσι Κρήτη

Παραλίες εξωτικές, κρυφές, κρυστάλλινες, μαγευτικές όσα και να πούμε για τις παραλίες της Ελλάδας δεν θα φτάσουν για να τις περιγράψουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν την χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

- Advertisement -

Αμέτρητες είναι και οι διακρίσεις που έχουν κερδίσει πολλές παραλίες της Ελλάδας. Αυτή τη φορά θα πάμε σε 3 παραλίες ναι μεν πανέμορφες αλλά από τις πιο ρηχές παραλίες της Ελλάδας. Ιδανικές για εσάς που δεν σας αρέσουν τα μακροβούτια αλλά να κολυμπάτε με την ηρεμία σας κοντά στην ακτή, αλλά και σε εσάς που έχετε μικρά παιδάκια.

1. Παραλία Γέρακας, Ζάκυνθος

“Κατοικία” της χελώνας καρέτα – καρέτα, η παραλία Γέρακας στην Ζάκυνθο είναι μια από τις πιο ρηχές παραλίες του νησιού. Με χρυσαφένια αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές βουτιές σας με ασφάλεια. Να σημειωθεί πως η παραλία “κλείνει” από τις 19.00 το απόγευμα ώστε να έχουν οι χελώνες τον δικό τους χώρο.

Ανακαλύψτε και 5 μαγευτικές παραλίες της Ηπειρωτικής Ελλάδας με κρυστάλλινα νερά!

2. Παραλία Άβυθος, Κεφαλονιά

Η παραλία Άβυθος είναι πλήρως οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστη και καντίνα, από όπου θα προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Τα νερά της βαθαίνουν ομαλά, και μάλιστα θεωρούνται ρηχά, παρά το όνομά της, που προδιαθέτει για… αμέτρητα βάθη! Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο διαθέτει φανταστική αμμουδιά που απλώνεται σε μήκος 600 μέτρων.

3. Ελαφονήσι, Κρήτη

Από τις πιο γνωστές και όμορφες ελληνικές παραλίες. Πιθανότατα τα πιο ρηχά και πιο ζεστά νερά που θα βρείτε σε ελληνική παραλία. Έχει άπλετο χώρο για να παίξουν τα παιδιά αλλά και το τοπίο θα σας κόψει την ανάσα. Τα καταγάλανα νερά της θάλασσας απλώνονται στα πόδια σας μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το μάτι σας, σε μια παραλία που φαίνεται σαν να μην έχει αρχή και τέλος.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ