Αυτές είναι οι καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Google.
Από παγκοσμίου φήμης καρναβάλια μέχρι εκθαμβωτικά φυσικά τοπία, αυτή η λίστα είναι γεμάτη από εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε..

Σίγουρα, ο Πύργος του Άιφελ και το Ταζ Μαχάλ είναι διάσημα αξιοθέατα, όπως και το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Τσιτσέν Ίτζα. Αλλά είναι πιθανό αυτά που τελικά θα σας μείνουν από το ταξίδι σας και οι πιο αξέχαστες στιγμές των διακοπών σας να είναι τελικά οι εμπειρίες που έχετε, είτε αυτό είναι να βρεθείτε σε μια γιορτή με τους ντόπιους είτε να δείτε από κοντά ένα εκθαμβωτικό και σπάνιο φυσικό φαινόμενο.

Και ο κόσμος είναι γεμάτος με εκπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες – απλά πρέπει να ξέρετε πού να ψάξετε. Ευτυχώς, η ταξιδιωτική εταιρεία Kuoni με μεγάλη εμεπιρία στον χώρο, χρησιμοποίησε τα Δεδομένα της Google για να αποκρυπτογραφήσει ποιες ταξιδιωτικές εμπειρίες έχουν αναζητηθεί περισσότερο στον κόσμο και τα αποτελέσματα θα τα δείτε παρακάτω.

Την πρώτη θέση διεκδικεί το Μανχάτανχεντζ (γνωστό και ως ηλιοστάσιο του Μανχάταν) με περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ετησίως , που συμβαίνει όταν ο ήλιος ευθυγραμμίζεται τέλεια με το κύριο πλέγμα του Μανχάταν δημιουργώντας μια «σήραγγα ανατολής» κατά τη δύση του ηλίου. Με φόντο τον εμβληματικό ορίζοντα της Νέας Υόρκης , ακούγεται πολύ εκπληκτικό και συμβαίνει μόνο στις 28 Μαΐου και στις 13 Ιουλίου κάθε έτους.

Μανχάτανχεντζ

Στη δεύτερη θέση είναι το Καρναβάλι της Βενετίας με 1,2 εκατομμύρια, μια μεγάλη γιορτή 10 ημερών που λαμβάνει χώρα από τον Μεσαίωνα και περιλαμβάνει περίτεχνα κοστούμια και παρελάσεις. Στην τρίτη, είναι το Καρναβάλι του Ρίο με 700.000, στο οποίο εκατομμύρια συρρέουν στους δρόμους για πολύχρωμα πάρτι στο δρόμο και παρελάσεις σάμπα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα! Δείτε τη λίστα και αν έχετε κάποια στιγμή την ευκαιρία να ζήσετε μια ή και πολλές από αυτές, μη τη χάσετε!

Στο Καρναβάλι της Βενετίας

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της Kuoni από τα δεδεμένα της Google:

  1. Μανχάτανχεντζ, ΗΠΑ
  2. Καρναβάλι της Βενετίας, Ιταλία
  3. Καρναβάλι του Ρίο, Βραζιλία
  4. Ημέρα των Νεκρών, Μεξικό
  5. Έκθεση λουλουδιών Chelsea, Ηνωμένο Βασίλειο
  6. Χρυσή Εβδομάδα, Ιαπωνία
  7. Albuquerque International Balloon Fiesta, Η.Π.Α
  8. Βόρειο Σέλας στη Λαπωνία, Φινλανδία
  9. Oktoberfest στο Μόναχο , Γερμανία
  10. Φεστιβάλ Obon, Ιαπωνία
Βόρειο Σέλας

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ