Δουβλίνο

Αυτές είναι οι πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο σύμφωνα με την έρευνα του  Conde Nast Traveler. Το κορυφαίο ταξιδιωτικό μέσο δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο για το 2023 σύμφωνα με τα Readers’ Choice Awards.
Αυτές είναι οι πιο φιλικές πόλεις στον πλανήτη όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του CNT.

Υπάρχουν πολλά πρακτικά ζητήματα όταν ταξιδεύετε: προϋπολογισμός, απόσταση και ο χρόνος τα οποία πρέπει να υπολογίσετε. Περνάμε μέρες – εβδομάδες ακόμα – σχεδιάζοντας ταξίδια, από χαλαρωτικές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο έως εκείνες τις μακρινές διακοπές που αλλάζουν προοπτικές , εξετάζοντας λίστες, ελέγχοντας διπλά τις λεπτομέρειες και διασφαλίζοντας ότι καλύπτονται όλες οι προϋποθέσεις. Έτσι, αρχικά όταν φτάνουμε στον προορισμό μας, όλοι ελπίζουμε σε ένα θερμό καλωσόρισμα – και υπάρχουν πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο έτοιμες να σας το προσφέρουν σε αφθονία!

Το CNT κάλεσε τους αναγνώστες του, να κατατάξουν τις πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο ως μέρος των Βραβείων Επιλογής Αναγνωστών 2023. Εδώ θα δείτε τη λίστα με τις 10 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο, όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες. Πολύ σημαντική η διάκριση για τον Καναδά, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία λίστα όχι με 1 ή 2 πόλεις αλλά με 4! Η μια από αυτές μάλιστα κατέχει και την πρώτη θέση!

Η λίστα με τις πιο φιλικές πόλεις του κόσμου & τις βαθμολογίες τους:

10.Πόλη του Μεξικού, Μεξικό. Βαθμολογία 92,97
9.Καρχηδόνα, Κολομβία. Βαθμολογία 93,02
8.Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Βαθμολογία 93,13
7.Σμύρνη, Τουρκία. Βαθμολογία 93,85
6.Μάλαγα, Ισπανία. Βαθμολογία 94,19
5.Πόλη του Κεμπέκ, Καναδάς. Βαθμολογία 94,92
4.Δουβλίνο, Ιρλανδία. Βαθμολογία 95,37
3.Βικτώρια, Καναδάς. Βαθμολογία 95,51
2.Έντμοντον, Καναδάς. Βαθμολογία 95,71
1.Κάλγκαρι, Καναδάς. Βαθμολογία 97,86

Κάλγκαρι

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ