Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
27.7 C
Athens
ΑρχικήΕυρώπηΗνωμένο ΒασίλειοΑυτή είναι η πιο «άσχημη» πόλη της Μεγάλης Βρετανίας

Αυτή είναι η πιο «άσχημη» πόλη της Μεγάλης Βρετανίας

Αυτή η πόλη έχει χαρακτηριστεί η πιο «άσχημη» στη Μεγάλη Βρετανία σύμφωνα τουλάχιστον με τη βρετανική Telegraph η έρευνα της οποίας επικεντρώθηκε στην αξιολόγηση παραγόντων όπως, το πράσινο, η αρχιτεκτονική και η θέα… και αυτό το μέρος προφανώς λείπουν (όλα) τα παραπάνω!

Στη Βρετανία, με το σύνολο σχεδόν 1.250 πόλεων, πολλές από τις οποίες είναι μέρη με υπέροχη αρχιτεκτονική και πράσινο, φωλιασμένες σε τοπία με απίστευτη θέα.

- Advertisement -

Η κατάταξη αυτών των πόλεων ως προς την εμφάνισή τους είναι, φυσικά, μια αρκετά αμφιλεγόμενη εργασία – αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Telegraph , η οποία απλώς έκρινε τις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση στοιχεία όπως η αισθητική των βιτρινών τους και η ποσότητα της κίνησης και των απορριμμάτων. Σε κάθε πόλη δόθηκε βαθμολογία στα 50.

Πολλές πόλεις τα πήγαν πολύ καλά, με τους Lewes, Ilkley και Chagford να έχουν όλα υψηλά σκορ.

Άλλες πόλεις, ωστόσο, δεν ήταν τόσο… τυχερές στην κριτική. Η Telegraph αποκάλυψε επίσης ποια μέρη θεωρούσε ότι είναι τα πιο άσχημα στη Βρετανία αυτή τη στιγμή και το Slough (Σλάου) στο Berkshire κατέλαβε την τελευταία θέση.

Με συνολική (πολύ κακή) βαθμολογία 12 στα 50 συνολικά, το Slough έλαβε μόνο δύο βαθμούς για την ιστορική αρχιτεκτονική και κανέναν για τις βιτρίνες καταστημάτων. Ο κεντρικός δρόμος του Slough προφανώς ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό, επειδή αυτή τη στιγμή καταλαμβάνεται από έναν συνδυασμό πρόχειρων καταστημάτων και φαγητού σε πακέτο.

Slough (Σλάου) στο Berkshire Μεγάλη Βρετανία

Ωστόσο, τα καλά νέα για την πόλη, είναι ότι αναμένεται να ανανεωθεί με £110 εκατομμύρια τα επόμενα δύο χρόνια γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει λίγο την κατάταξη της «ομορφιάς».

Slough (Σλάου) στο Berkshire Μεγάλη Βρετανία
Slough (Σλάου) στο Berkshire Μεγάλη Βρετανία

Και η Telegraph δεν σταμάτησε στο Slough: η δημοσίευση αποκάλυψε επίσης άλλες πόλεις που κρίνει ότι είναι «άσχημες».

Αυτές να είναι οι πέντε πρώτες

  1. Slough , Berkshire
  2. Telford , Shropshire
  3. Cumbernauld , Dunbartonshire
  4. Lowestoft , Σάφολκ
  5. Newton Abbot , Ντέβον
  6. Stanley , County Durham

Δικαιολογημένα ή μη, αυτά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της Telegraph για την οποία ακολούθησε συγκεκριμένη μεθοδολογία που κατέληξε σε αυτή τη λίστα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,469 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ