Το γιγαντιαίο διεθνές αεροδρόμιο στο Κατάρ που, πλέον, θεωρείται και επίσημα «το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο» είναι το Hamad International Airport.

Καταφέρνοντας να ρίξει από την πρώτη θέση στη λίστα της βρετανικής, έγκριτης εταιρίας Skytrax (η οποία εδώ και 22 χρόνια διαχειρίζεται τις βαθμολογίες και τις κριτικές των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών) το πανέμορφο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, το Hamad International Airport είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στο Κατάρ και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την επιβλητικότητα του και την υπερσύγχρονη τεχνολογία, η οποία κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του.

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  New York Post: Ψηφίζει Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές - Ποια δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας
Hamad International Airport

Έδρα της αεροπορικής εταιρίας της χώρας, της Qatar Airways, το αεροδρόμιο της Ντόχα βρίσκεται στο νότια τμήμα της πρωτεύουσας και μοιάζει να μπαίνει στα αλήθεια μέσα στα νερά του Περσικού Κόλπου.

Το αεροδρόμιο ξεκίνησε να σχεδιάζεται το 2003 με σκοπό να αντικαταστήσει το πολύ παλαιότερο, Doha International Airport.

Δείτε το:

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ