Τα Μετέωρα είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης…Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εκτός όμως από το μοναδικής ομορφιάς γεωλογικό φαινόμενο, τα ”αιωρούμενα” μοναστήρια, τις πολλές δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού, όταν βρεθείτε θα θαυμάσετε και ακόμα κάτι μοναδικό…

Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα…

Τα «Θαλασσινά Μετέωρα»!!!Το πιο πολυφωτογραφημένο τοπίο της Ελλάδας!!!(photos)

meteora

Την απογευματινή ώρα, την ώρα δηλαδή που οι περισσότεροι επισκέπτες αναχωρούν από τα Μετέωρα, εσείς μείνετε να δείτε τον ήλιο να δύει πίσω από τα επιβλητικά βράχια… Η εικόνα μαγνητίζει! Αφεθείτε στη μαγεία και την ηρεμία του μυστηριακού τοπίου που δημιουργούν οι τελευταίες ακτίνες του ηλίου, εκεί όπου το τελευταίο φως της ημέρας ”μπλέκεται” με τα έντονα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα αεικίνητα «κάστρα» της ορθοδοξίας και τους απόκρημνους βράχους και δημιουργούν μια απόκοσμα όμορφη και ατμοσφαιρική εικόνα.

meteoraΚαι μπορεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας να έχετε δει ένα θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα αλλά το ηλιοβασίλεμα από τα Μετέωρα θα σας καθηλώσει…

Οι Financial Times εξυμνούν τα Μετέωρα (video)

Σας εγγυώμαι ότι θα είναι τουλάχιστον μια εικόνα μοναδική που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη σας…αν δεν είναι το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που έχετε δει στη ζωή σας!

meteora

meteora

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ