Αντί να χορεύουν στις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά της Μεγάλης Exuma στις Μπαχάμες, οι παρευρισκόμενοι στο Φεστιβάλ Fyre κατέληξαν στo αεροδρόμιo προσπαθώντας να βρουν ένα κατάλυμμα, μερικοί χωρίς φαγητό ή νερό, δίχως να μπορούν να φτάσουν στο σπίτι τους.

Υποτίθεται ότι θα ήταν το πιο λαμπερό γεγονός της χρονιάς, με τα πλούσια παιδιά του Instagram, να αναμένουν με αγωνία το event, προκειμένου να ανεβάσουν στα κοινωνικά τους δίκτυα, εντυπωσιακές σέλφι.
Το τριήμερο –πολυσυζυτημένο πάρτι, που οργανώθηκε από τον Ja Rule και την εταιρεία του Billy McFarland, Fyre Media, σε μια ιδιωτική παραλία στις Μπαχάμες για δύο σαββατοκύριακα, 28-30 Απριλίου και 5-7 Μαΐου, ήταν η απόλυτη καταστροφή.

Tο Fyre Festival, ένα συναυλιακό γεγονός μόνο για την ελίτ των Αμερικανών, γρήγορα μετατράπηκε σε μια τρομακτική ταινία, με εκατοντάδες γόνους πλούσιων οικογενειών να έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη φαγητού, τους βίαιους ντόπιους, τα άθλια καταλύματα και τα άγρια σκυλιά που περιφέρονταν στους δρόμους.

 

Οι επισκέπτες, που ξόδεψαν από 450 έως και 12.000 δολάρια στα εισιτήρια, περιγράφουν το φεστιβάλ ως την “πλήρη καταστροφή” και το «απόλυτο χάος».
Είχει ωστόσο ξεκινήσει πολύ διαφορετικά. Η εταιρεία που το οργάνωσε είχε κάνει και ένα διαφημιστικό μάλιστα, όπου διάσημα μοντέλα, υπόσχονταν ένα ατελείωτο πάρτι.

Διαβάστε ακόμα:  Σκηνές τρόμου σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Χανιά (βίντεο)

Τα 50 ταξίδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Μία γυναίκα, που πλήρωσε 10.000 δολάρια για ένα εισιτήριο VIP, άφησε τα πράγματά της στη μισοφτιαγμένη σκηνή, για να εξαφανιστούν λίγα λεπτά αργότερα. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ προσπαθούν να πάρουν πίσω τα χρήματα των εισιτηρίων τους. Το σάιτ του Φεστιβάλ Fyre, ωστόσο, αναφέρει ότι “Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων”.

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ